W960i
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Re: Sony Ericsson W960i
"На каква цеса си ги купи?"
19.90 euro
"А тези HPM-82 които можеби са в комплекта не са ли добри?"
Ne sa lo6i. Prosto gi namiram malko tihi. A i zwuka ot AKG-tata e 4uwstwitelno po-brilianten.
19.90 euro
"А тези HPM-82 които можеби са в комплекта не са ли добри?"
Ne sa lo6i. Prosto gi namiram malko tihi. A i zwuka ot AKG-tata e 4uwstwitelno po-brilianten.
О-о-о човече много лесно се свиква с UIQ-то. Трябват ти минутка две и направо ще се влюбиш в тъч-а. Аз така като взех телефона цял ден го разучавах и работех главно със стилуса. Толкова се вглъбих че започнах несъзнателно да натискам с "писалката" по дисплея на лаптопа, а той не е тъч. :-)
Слушалките ако ти са тихи винаги можеш да сложиш други на 3.5 мм жак, но според мен HPM-82 ще те задоволят, поне при мен е така.
Слушалките ако ти са тихи винаги можеш да сложиш други на 3.5 мм жак, но според мен HPM-82 ще те задоволят, поне при мен е така.
Da vi popitam tezi koito veche sa sobstvenici na tozi telefon. Dali v paketa imat i GPS, koito e na modul, kakto e v paketa na P1i ili nqma
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 01:43
Бих предпочел Нокиа Н81 8ГБ пред тази "гадна тухла"
Не е лош телефона,сравнявах го със предния ми П990,предимствата на П990 са по-големия дисплей и QWERTY клавиатурата,но всичко друго е на страната на W960.Обаче ми се случи гаден проблем със SEUS.Пуснах го да се ъпдейтва,това съм го правил неведнъж със различни SonyEricsson-и без проблем,но тоя път когато стигна 93% при флашването на телефона,програмата изписа"Неуспешен ъпдейт" без никаква намеса от моя страна.Телефона при включване дава само началното лого WALKMAN и се рестартира така до безкрай.Пробвах втори път с ъпдейта,пак до 93%.И така,сега телефона е на сервиз,дано го флашнат успешно.Да му се невиди и SEUSа....
-
- Регистриран: 02 май 2008, 02:30
Струва ли си парите тоя тел?
Има ли някакви дефекти?
Какви минуси има,нещо което не може да се прочете в описанието което има тук?
Има ли някакви дефекти?
Какви минуси има,нещо което не може да се прочете в описанието което има тук?
аре отговорете на човечеца [Just Do It] така ша ни помогнете повече....никои не е казал нищо за видеото,какво видео прави? VGA 30fpd :D аре кажете нещо полезно не само вашето мнение какво е за тела.на всички им е ясно че е супер,е не е 5 пиксела камерата ама ша се преживее.общо взето страхотен телефон
-
- Регистриран: 10 юни 2007, 13:37
Я кажете тоя телефон има ли сензор за ориентация,като на Нокия N82?
Sony Ericsson W960i Проблем
Преди около 2 месеца си Купих SE 960I използвах го 1 месец и реших да го продам поради причината,че е малко голям за мен и неудобно да го използвам за,честите разговори,който провеждам.Купих го за 640 лева,продадох го за 400 напълно работещ и с още 23 месеца гаранция.
И днес господина който го купи от мен,2 седмици след покупката ми се обади и каза,че имал само ядове с него и си иска парите обратно.
Преди да го купи го тества около 40 минути,каза,че преди това имал SE P1i и е наясно с телефона.
Сега ми казва,че не му работи блутута,скрийнсервъра свети постоянно и някакви такива неясни неща,който според мен са или думи на човек-напълно невеж,или се опитва да върне вещ която по-една или друга причина не му допада.
Тези 2 седмици телефона може да е падал 100 пъти,да не говорим ,че му го продадох с скрийн протектор( пазя си вещите ) а той каза,че ще го махне и тн.
Според вас трябва ли да си взема обратно телефона,след като вече одавна съм си купил и друг телефон а и съм изхарчил остатъка от парите.
И ако наистина телефона е повреден,но 100 процента не от мен,трябва ли аз да се занимавам със сервизи и тн...?
И днес господина който го купи от мен,2 седмици след покупката ми се обади и каза,че имал само ядове с него и си иска парите обратно.
Преди да го купи го тества около 40 минути,каза,че преди това имал SE P1i и е наясно с телефона.
Сега ми казва,че не му работи блутута,скрийнсервъра свети постоянно и някакви такива неясни неща,който според мен са или думи на човек-напълно невеж,или се опитва да върне вещ която по-една или друга причина не му допада.
Тези 2 седмици телефона може да е падал 100 пъти,да не говорим ,че му го продадох с скрийн протектор( пазя си вещите ) а той каза,че ще го махне и тн.
Според вас трябва ли да си взема обратно телефона,след като вече одавна съм си купил и друг телефон а и съм изхарчил остатъка от парите.
И ако наистина телефона е повреден,но 100 процента не от мен,трябва ли аз да се занимавам със сервизи и тн...?