W995
Re: Sony Ericsson W995
по вероятно е да се прецака слайда на Виваза, щото при 995 има метал и то доста, но от друга страна писането с qwerty клавиатура е доста по-лесно (приятелски съвет - заеби всеки телефон със симбиан, една програма немой се инсталира като хората, или сертификата ше прай проблем, или ше несъвместима с телефона, 1 седмица си играх да слагам програма за гледане на AVI филми - е не става и не става, и на всичкото отгоре само дет пише че имал 720Mhz процесор, има на куково лято, проверих моя (Виваз без клавиатура) работи на 200 Mhz. Обшо взето 995 е по-добро решение за мене, а за виваза ( и двата варианта) ще каже следното - евала на хардуера , но софтуера просто не струва, Андроида щеше да е милион пъти по-добър. Надявам се да съм ти бил полезен. Като си купиш който и да е кажи своите впечатления
[Quote]dxv_pro:
..и на всичкото отгоре само дет пише че имал 720Mhz процесор, има на куково лято, проверих моя (Виваз без клавиатура) работи на 200 Mhz...[/Quote]
Преди време бях чел в един форум за смартфони, че тази програма НЕ отчита от 200 MHz нагоре. Бяха я тествали с N95, N82 и т.н. и на всичките им показвало пак 200 MHz както и на теб.
Така, че НЕ вярвай на измислени програми.
..и на всичкото отгоре само дет пише че имал 720Mhz процесор, има на куково лято, проверих моя (Виваз без клавиатура) работи на 200 Mhz...[/Quote]
Преди време бях чел в един форум за смартфони, че тази програма НЕ отчита от 200 MHz нагоре. Бяха я тествали с N95, N82 и т.н. и на всичките им показвало пак 200 MHz както и на теб.
Така, че НЕ вярвай на измислени програми.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Това е телефона!!!(yes) Просто перфектен във всяко отношение. Звука му е невероятен, Дисплея огромен, снимките ги прави от 1,5 до 2 МБ и са доста добри, оригиналните му слушалки правят най-чистия бас който съм чувал досега. Изработката е повече от качествена, няма илишни щракания и скърцания, стегнат слайд, огромни копчета. Скоро няма да го сменям. Ако някой има въпроси да пита.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
zdraveite! predstoi mi kupuvane na telefon i sled mnogo umuvane se kolebaja ve4e samo mejdu dva modela-w995 i samsung wave molja pomognete! znam 4e dvata tel sa mnogo razli4ni no i dvata mi haresvat mnogo.Ot edna strana me izku6ava super amoled displeja na samsunga kakto videoto i snimkite ot druga strana me pla6i tova 4e do sega sym njamal tel touch screen bjah s n95 8gb a sonyto moje bi nai mnogo se doblijava do nego taka 4e sym obyrkan:S
w995 според мен е по-добрия избор, а относно АМОLED дисплея на самсунг - поредната търговска измислица гледах как го сравняваха с НТС нексус и СЕ Х10 и познайте - никаква разлика
здравеите,некои знае ли безплатен GPS за това тел.предварително благодара
@mitkoz тук подробно съм описал как се слага MapNav навигация: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1998145&st=0&gopid=14105760entry14105760
Ако разчиташ само на вградения GPS много мудно ще те локализира, но ако ползваш интернет на телефона ( GPRS настройки от оператора ) ще ти прави трафик 5 KB (еднократно при стартиране), НО ще те локализира много бързо и точно !!!
Ако разчиташ само на вградения GPS много мудно ще те локализира, но ако ползваш интернет на телефона ( GPRS настройки от оператора ) ще ти прави трафик 5 KB (еднократно при стартиране), НО ще те локализира много бързо и точно !!!
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте ,някой може ли да ми каже дали могат да се гледат клипове примерно от Youtube през WiFi-то без да се свалят ? :):) Благодаря предварително :):)
Можеш като ги гледаш през мобилната версия: m.youtube.com
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мерси за бързия отговор. :) А да те попитам примерно от други сайтове клипчета ще могат ли да се гледат . И още един въпрос как се държи WiFi-то. Благодаря пак предварително :P:P А кой повече предпочиташ Sony Ericsson W995 или Nokia N95 ? :|:):)