Xperia arc
Re: Sony Ericsson Xperia arc
постове, които не са по темата или подканват към flame и тролене нямат място във форума
Можеше да предупредиш преди това. Освен това нито съм подканвал някого към нещо, нито даже знам какво е това тролене.
Камерата наистина е феноменално бърза.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Уникален телефон, колкото пъти гледам клипа все повече ми харесва,това е най красивия телефон който съм виждал.
Дали е със стерео говорители?
Дали е със стерео говорители?
Много е хубав, наистина.
Привет,
Телефона не-ми-харесва! Като цяло изобщо "XPERIA" моделите на SONY & ERICSSON не ми допадат. Изглежда, че се стремят с подобрения най вече върху камерата и дисплея, а външен вид - 0. Едва ли хората използващи "XPERIA X10" ще се впечатлят от новия модел, че да си го заменят със стария.
Не виждам голяма разлика (дори почти никаква, ако изключим по-добрия дисплей, лек софтуерен ъпдейт и малко функции в камерата..., то поне пикселите да бяха увеличили,..) между този и стария модел, пък човек за да "скочи" на по-друго ниво, би трябвало да се увери дали има смисъл, промените за добре или зле са. С малки промени между събеседни модели, не мисля че ще имат голяма печалба, но това си е лично мое мнение.
Успех на всички ползвуващи телефончето.
Не е зле, НО,..
Телефона не-ми-харесва! Като цяло изобщо "XPERIA" моделите на SONY & ERICSSON не ми допадат. Изглежда, че се стремят с подобрения най вече върху камерата и дисплея, а външен вид - 0. Едва ли хората използващи "XPERIA X10" ще се впечатлят от новия модел, че да си го заменят със стария.
Не виждам голяма разлика (дори почти никаква, ако изключим по-добрия дисплей, лек софтуерен ъпдейт и малко функции в камерата..., то поне пикселите да бяха увеличили,..) между този и стария модел, пък човек за да "скочи" на по-друго ниво, би трябвало да се увери дали има смисъл, промените за добре или зле са. С малки промени между събеседни модели, не мисля че ще имат голяма печалба, но това си е лично мое мнение.
Успех на всички ползвуващи телефончето.
Не е зле, НО,..
-
- Регистриран: 30 яну 2011, 20:54
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
[Quote]Изглежда, че се стремят с подобрения най вече върху камерата и дисплея, а външен вид - 0[/Quote]
Никаква разлика ли не намираш между Х10 и Arc??
Никаква разлика ли не намираш между Х10 и Arc??
Не е кой знае каква.
може да е леко остарял хардуерно телефонът, но поне едно му признавам - много е красив!