Xperia arc
Re: Sony Ericsson Xperia arc
[Quote]нали всичко зависи от дисплея.[/Quote]
E щом, го казваш, ок, аз не съм го споменавал, но твоето мнение е важно. :D
Иначе ако имаше някъде сравнение, arc вероятно ще се окаже с по - добър дисплей и от wave.
E щом, го казваш, ок, аз не съм го споменавал, но твоето мнение е важно. :D
Иначе ако имаше някъде сравнение, arc вероятно ще се окаже с по - добър дисплей и от wave.
Е, как, нали ти така си казал, разбира се, че е така. Няма значение, че по големите сайтове казват, че качеството е по-ниско от това на S-AMOLED. Остави дисплея, в какво друго го бива? С какво друго заслужава да се нареди измежду първите 5 робота?
[Quote]че по големите сайтове казват, че качеството е по-ниско от това на S-AMOLED[/Quote]
gСМarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/sony-ericsson-xperia-arc/preview/phone/
[Quote]в какво друго го бива? С какво друго заслужава да се нареди измежду първите 5 робота?[/Quote]
Мисля, си че по - скоро е в първите 10, точно №10. Не забравяй, че SE не са в топ5 производители, важно е да се продава, за да не фалират, а ако представят "интересни" модели за малка част купувачи, ще последват siemens. Модела си е флагман на компанията.
gСМarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/sony-ericsson-xperia-arc/preview/phone/
[Quote]в какво друго го бива? С какво друго заслужава да се нареди измежду първите 5 робота?[/Quote]
Мисля, си че по - скоро е в първите 10, точно №10. Не забравяй, че SE не са в топ5 производители, важно е да се продава, за да не фалират, а ако представят "интересни" модели за малка част купувачи, ще последват siemens. Модела си е флагман на компанията.
Преди доста време казах, че тук съм съгласен- телефонът не е номер едно, но става като за комапнията. После, обаче, някой реши, че е по-добър от някои двуядрени предложения и ми стана смешно, извинявай.
Повтаряш едно и също 50 или може би 100 пъти. Повтори го още толкова, че може някой да не те е чул. :D
Вие тъпи ли сте? Питате нещо, аз ви отговарям, питате ме още 100 пъти и се оплаквате, че аз ви отговарям. Сигурно е ужасно да си любезен.
[Quote]Сигурно е ужасно да си любезен.[/Quote]
По-ужасно е да се правиш на умен и да налагаш мнение. Защото не всички са на същото мнение. Но нищо, продължавай да повтаряш. Дано някой те чуе :D
По-ужасно е да се правиш на умен и да налагаш мнение. Защото не всички са на същото мнение. Но нищо, продължавай да повтаряш. Дано някой те чуе :D
Това е факт, не налагам нищо.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Телефона ще прави едни от най хубавите снимки, все пак това е Sony.
Ако не бях с Galaxy S ббих си взел този,по всичко е по добър от моя.
Не на последно място е най барнатия телефон който съм виждал с днешна дата.
Браво на Шведите и Японците,няма по добри от тях в дизайна.
Ако не бях с Galaxy S ббих си взел този,по всичко е по добър от моя.
Не на последно място е най барнатия телефон който съм виждал с днешна дата.
Браво на Шведите и Японците,няма по добри от тях в дизайна.
Да, SE са се постарали с тази Xperia, даже много повече, отколкото с първата.