Xperia arc
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Sony Ericsson Xperia arc
ами може според тях да е така за конкретната игра, но това че "едва" върви не е вярно...а и една игра не е определяща, все пак това не е игрова конзола...мен лично въобще не ме вълнуват игрите...
И все пак този хардуер не подхожда на върхово устройство вече.
-
трудно може вече да се каже кое е "върхово" устройство, нови излизат буквално всеки месец...но, например HD2 си остана върхов модел :)
Да, но DesireHD, X10 и още много устройства просто ще си остнат в миналото.
-
x10 maybe...за Desire HD има време ;)
Сега започва работата с две ядра, едва ли HD има бъдеще. Както и Arc.
-
това казвам и аз, не можеш да се надбягваш с производителите, но зависи кой какво търси в дадено устройство...един го вълнува камерата, друг екрана, трети цвета...за мен Desire HD е достатъчен като възможности на този етап...ако реша, живот и здраве ще го сменя... :) не робувам нито на марки, нито на модели... :)
Ето, виждаш ли какво става, което пускаш по 40 устройства в един клас на година? Манджа с грозде.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Ти казваш, че върви перфектно, 80% от собствениците на DHD казват друго.. Това няма значение на практика. Каква е причината да го определят като среден клас, няма никакво значение.
Имаш проблеми с това да осъзнаеш, че DHD умря преди да излезе на пазара. В момента бъдеще имат само Теgra 2 и донякъде Hummingbird като платформа на developer-ския телефон на Google.
Имаш проблеми с това да осъзнаеш, че DHD умря преди да излезе на пазара. В момента бъдеще имат само Теgra 2 и донякъде Hummingbird като платформа на developer-ския телефон на Google.
И HD2, който ще си получава ъпдейти до поне още 1 major update.