Xperia go

CEHEKA
Регистриран: 12 ное 2012, 17:00

Re: Sony Xperia go

Мнение от CEHEKA » 19 ное 2012, 18:26

:( IliaDM, не прави тази грешка да си ъпгрейдваш операционната система на GO, защото ще си имаш безкрайни проблеми.Просто ъпгрейда не е излязъл официално за БГ и доста приложения, включително и видеокамерата ти няма да бъдат достъпни, а се появяват и софтуерни грешки и бъгове от които ще ти побелеят косите преждевременно.Аз 3 дни даже мислех да го нося да си потърся гаранцията, защото въобще не ми се отваряше видеокамерата-изписваше ми \"Грешка камерата е недостъпна\".Дори честно казано внимавайте какви програми си инсталирате от интернет, защото има мноооого вирусни и бъгави.Ако срещнете много проблеми или те се натрупат както при мен горещо Ви препоръчвам от менюто да си върнете системните настройки/не фабричните/и нещата ще се оправят.При мен поне бе така.Пишете!(beer)(beer)(beer)

IliaDM
Регистриран: 14 ное 2012, 18:05

Мнение от IliaDM » 08 дек 2012, 20:38

Купих си карта с памет. Когато я сложа в телефона, той я разпознава, но не ми дава да записвам файлове върху нея. Какво да правя?

CEHEKA
Регистриран: 12 ное 2012, 17:00

Мнение от CEHEKA » 09 дек 2012, 18:50

На всяка цена всяка нова карта трябва да се форматира(изтрие)за всеки случай, защото понякога има някои остатъчни фабрични файлчета, които пречат!Дано да е от това-пробвай!(yes)(yes)(yes)

IliaDM
Регистриран: 14 ное 2012, 18:05

Мнение от IliaDM » 10 дек 2012, 00:26

Не, проблемът явно се среща във всички Xperia Go. Четох по форуми, че точно на този модел, а може и на други, заради собствената памет на телефона не се разпознава външна карта. Но не беше обяснено по сложен начин как се оправя. Мисля, че ставаше въпрос за РУУТ-ване или нещо подобно. Моля ако някой се е сблъсквал с този проблем да обясни подробно какво трябва да се направи. Благодаря

NikolayPashov
Регистриран: 11 дек 2012, 00:54

Мнение от NikolayPashov » 11 дек 2012, 01:11

имам телефона вече от един месец...като още първият ден го ъпгрейднах до андроид 4 ... не си падам геймър или някакъв луд фен на музиката.като цяло ползвам телефона за разговори и чат пат разглеждам някоя страничка в нета.обаче има едно обаче ... появиха се доста бъгове от сорта на зареждам батерията,а показва че си е на едно и също място.рестартирам телефона и вече показва,че е заредена.решавам да направя някоя снимчица и какво става след първата снимка телефона забива тотално.днес реших да направя един видео клип и след около 20-тата секунда имах чуството,че обектива иска да избяга от телефона ... просто правеше някакви странни движения наляво надясно а аз не мърдам въобще.и все още незнам дали проблема е софтуерен и дали някога,ще се оправи.но знам едно със сигурност ... тази марка ми падна много в очите,а бях такъв голям фен още от времето на сони ериксон.толкова различни модели имам от тази марка и всички бяха перфектни дори и до ден днешен работят безотказно и не ме предават... но с новите марки и технологии имам вече доста голями главоболия и нерви...ако все пак някой има някакво решение по въпроса може да го сподели с мен ... благодаря предварително

io6o
Регистриран: 15 окт 2008, 11:37

Предна камера на ? Sony Xperia go

Мнение от io6o » 26 дек 2012, 16:53

Здравейте това чудо има ли предна камера. Приятел си го купи ина Скайп видеоразговор се вижда през задната-основна камера. Та той ли бърка или няма фронтална камера. Живеем на различни места та нямам досег до телефончето

non40
Регистриран: 28 дек 2010, 18:42

Re: Предна камера на ? Sony Xperia go

Мнение от non40 » 04 яну 2013, 11:37

Здравей,имам телефона и той няма предна камера.

kascheii
Регистриран: 28 юни 2010, 14:32

Мнение от kascheii » 21 яну 2013, 20:42

Здравейте , притежател съм на такъв тел. от 6 месеца , преди 3 седмици го ъпгрейднах до 4-ка и за сега нямам ама абсолютно никакви проблеми . Преди също нямах проблеми с него и даже прочетох по горе в коментарите , че не снимал под вода ;) , ами моят снима (whistle) да трабва по плавно да пипкам по дисплея ама снима , а да забравих да кажа , че и с sd карта нямам никакви проблеми . Само едно не ме кефи докато провеждам разговор много често ми се случва , като си го допра до лицето и прекъсвам разговора (angry) но мисля да се справя с този проблем , а ако някой вече се е справил ще съм му благодарен да го сподели

JuN1Or
Регистриран: 16 фев 2006, 18:43

Мнение от JuN1Or » 22 яну 2013, 11:34

Мен не интересува как работи GPS-са.Напълно самостоятелен ли е или ползва опература.Добре ли ротира.И може ли да се ползва за навигация по пътищата на България.Т.е.Има ли карта на Бг на него и ако няма каква може да се качи.Програма гармин за Андроид има ли?

kascheii
Регистриран: 28 юни 2010, 14:32

Мнение от kascheii » 22 яну 2013, 16:08

Аз си качих NAVIGON и съм много доволен, тъй , като пътувам много в България , също и в Европа и ми върши чудесна работа . Качих го от Blacmart Allpha

Отговори