Xperia mini
Re: Sony Ericsson Xperia mini
здравейте предстои ми да го да го купувам как е телефончето добре ли е пишете ми (yes) или (no)
Имам същия телефон, доволна съм. Искам да попитам, ако кача новата версия на Андроид какво е подобрението - във нови функции или нещо друго.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Ако го използвате много малко, батерията след ъпдейт кара по 4-5 дни ( 30-40мин раговори + малко игрички). Също след ъпдейт се подобрява работата и почти не лагва :)
Благодаря! Искам да Ви попитам и още нещо, като предварително благодаря за отговора. Винаги съм имала телефони от тази марка. При попълване на данни за нов контакт имаше полета за "Рожден ден" с дата и час за напомняне. При прехвърляне на контактите в новия тези данни ги няма, а и не мога да ги намеря къде "са отишли". Не намирам поле в данни за контактите където да ги нанеса отново. Това означава ли, че трябва сега да ги пиша наново в "календар"-а?
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Тук също го има, но когато правите нов контакт, или редактирате съществуващ такъв, когато сте в контакта трябва да изберете Добавяне на поле -> Събития -> Рожден ден и под него в редчето да въведете датата за раждане :) А рождените дни се синхронизират също със социалните мрежи, ако свържете контакта с профил от социалната мрежа :) Дано съм помогнал :)
Тръгнах преди по този път, но при мен в "Добавяне на поле" следва избор на: Телефон, Имейл адрес, IM, пощенски адрес, Организация, Други: Бележки,Псевдоним,Уеб сайт, Интернет повикване. Въобще нямам "Събитие"! :| Може би защото не съм качила най-новата версия на Андроид?!? Дори да попълня "Бележки", не ми иска дата и час. Но нищо, това да е проблема! (yes)(beer)
Току-що го ъпдейтнах с Сандвича:D
4.1.B.0.431
4.1.B.0.431
Здравейте, имам това телефонче от няколко месеца, и съм достатъчно доволен от него. Обаче за нещастие се поеви едно "НО", и тъка, но днеска тръгнах да направя някоя снимчица, и забеляах, че на камерката стъкалцето има някакво покритие, та то по необесними замен причини се е пообеллило от половината стакалце! И искам да ви попитам, дали на някой му се е случвало нещо подобно, и как ли да процедирам с това проблемче??? Благодаря ви предварително за отговорите!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Честито!
Току що откри че няколко месеца си карал с фабричното предпазно найлонче на камерата което е трябвало да свалиш още в началото.:D
Сега ще разбереш защо са ти били калпави снимките досега ;)
Току що откри че няколко месеца си карал с фабричното предпазно найлонче на камерата което е трябвало да свалиш още в началото.:D
Сега ще разбереш защо са ти били калпави снимките досега ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport