Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
здравейте искам да ви попитам дали телефона има гпс или само А-гпс и дали може да се ползва без да има трафик на интернет. и ако е да дали с оригинална програма или се добавя отделно ? благодаря ви .(flower)(beer)
Ми не по принцип имам интернет на телефона активиран постоянно вкючен. Но ги свалям през ПС-то посредством УСБ. :D
А до колкото въпроса за ГПС-са има и двата вида ГПС. Може да работи и без да имаш интернет връзка, и можеш да го ползваш с базовита програма на ГПС-са, но ако искаш може да си свалиш допълнително карти от "Андроид маркет" : :) :D
blagodarq ti kobry (beer)(beer)(beer)(beer)
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
kobry, приложенията в маркет'а се свалят през интернет, дори да си включил USBто, то пак през интернет ти ги праща. Бавното ти сваляне се дължи на оператора /м-тел, глобул, виваком/, заради това най-добре през Wifi да ги сваляш. Другият вариант е да си ги намираш в нета някъде като файлове директно (.apk) и да си ги качваш през USBto.
Знам, че се свалят от нета приложенията. Аз сам на Глобул, но като сам вкючил УСБ-то в компа неползвам ли нета на компа а не мобилния нет защото давам на приложението да се сваля от компа, а не от телефона. Но ти благодаря SeeKnDestroY за отговора.
(yes):)
(yes):)
-
- Регистриран: 17 дек 2008, 08:50
Здравейте , от вчера и аз мога да се похваля с този модел . Страхотен е , прочетох всички коментари тук за него и съвсем основателно 99% от тях са положителни . Приятно очарован останах от батерията - за 20 часа,откак се зареди напълно в момента е на 73% , а поне 3-4 часа съм си играл да го ровичкам ,дисплея също вади страхотни цветове и картина . Имам проблем - за пръв път се сблъсквам с Андроид и като си изпратя игра или приложение от компютъра на gsm-a после немога да ги открия ,а интернет настройките също нещо не съм ги оправил(не съм в България и ми дойде доста сложно и изнервящо)и няма как да вляза директно в маркета да ги изтегля от там . Моля , ако някой има желание да ми обясни с по простички думи къде да цъкам в телефона да си открия и инсталирам приложенията . Мерси предварително :)
С файловия мениджър ги отваряш от папката в която си ги копирал/преместил.
Здравейте!!!:) Искам да си кача някаква антивирусна програма за телефона, която да я има в "Андройд маркет" безплатна. Ако някои знае някоя добра такава нека да пише. Благодаря ви!:)
аз искам да попитам някои знае ли от къде мога да си направя мелодията за входящи повиквания
да се усилва постепенно /от ниско към по-високо/
ако някои знае ще съм му благодарен да сподели
да се усилва постепенно /от ниско към по-високо/
ако някои знае ще съм му благодарен да сподели