Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
С какъв браузер се опитваш да гледаш клиповете от интернет ?
Ползвам Опера мини, свалил съм я от андроид маркет. :-)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Нокиата вече отпадна от класацията ми! Така че остават сонито и самсунга:) Помагайте моля ви!!! Едно от най-важните ми изисквания е батерията и ако някой може да направи сравнение между двете батерии(тоест коя е по-издържлива) Може би това ми е дилемата в момента-по-издържлива батерия:| Самсунга е галакси с +
galaxy mn qsno za bateria za dizain se
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
С Опера мини неможеш да гледаш видео а с в градения браузър. Но първо си изтегли Adobe flash player от Маркета
Аз имам качен на телефона Adobe flash player11. Не може ли да се направи и от Опера мини или с друг браузър освен вградения да може да се гледа видео, защото през вградения браузър много бавно се отварят сайтовете. :)
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Пробвай skyfire или мозилата
[Quote]kobry:
Аз имам качен на телефона Adobe flash player11. Не може ли да се направи и от Опера мини или с друг браузър освен вградения да може да се гледа видео, защото през вградения браузър много бавно се отварят сайтовете. :)[/Quote]
Изтегли Opera [B]Mobile[/B], а НЕ mini версията!
Щракаш на [B]Settings[/B] > [B]Advanced[/B] > [B]Adobe Flash[/B] > [B]Enabled[/B]
Аз имам качен на телефона Adobe flash player11. Не може ли да се направи и от Опера мини или с друг браузър освен вградения да може да се гледа видео, защото през вградения браузър много бавно се отварят сайтовете. :)[/Quote]
Изтегли Opera [B]Mobile[/B], а НЕ mini версията!
Щракаш на [B]Settings[/B] > [B]Advanced[/B] > [B]Adobe Flash[/B] > [B]Enabled[/B]
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
sled kato aktualizirash softuera zapazva li se balgarskia ezik,za6toto 4uh 4e iz4ezval :(
ОК ще пробвам и ще пиша. :):):) :D