Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
Считам за невъзможно казаното от някои тук че батерията държала по 2 дена със всевъзможното ръчкане на телефона.Моя го имам от 3 дена, изключвам когато не ми трябва всичко (GPS, wi-fi, 3G,трафик на данни,bluetooth) и когато е в стенд бай режим всичко е точно.Но тръгна ли да правя нещо, например хващам го за по 2 часа да си поиграя и разуча и топи около 20 % от батерията за това време.Напълно нормално според мен .А дори съм намалил фоновото осветление до 20-30 %
2 дена ми държи батерията, когато го включа на самолетен режим през нощта, изключа 3G, не слушам много музика и не играя игри или да ползвам навигация! Всъщност съм съгласен, че може да не хаби кой знае колко, ако си намалите малко яркостта на дисплейа. А някой има ли идея, за кога последно е обявено излизането на ICS?
Хора,как да разбера по външен вид дали е Sony Ericsson Xperia neo или Sony Ericsson Xperia neo V? Помагайте,че може да ме прекарат!(blush):(
Мисля, че единствената разлика е в камерата.... така че... трудно ще разбереш по външен вид. Пусни камерата и виж на колко МП можеш да я пуснеш максимално.
Здравейте,имам едно запитване към собствениците на NEO,лампичката,която свети докато телефона се зарежда,на равно ли е със страничния панел?
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Да, дори ми се струва, че много леко е по-навътре, но няма как да ти кажа със сигурност, защото е обла и само върхът сигурно е наравно с останалата част на панела. Със сигурност не "стърчи" отгоре.
Много ти благодаря! ;)
Купих си такъв преди 1 ден,и не знам защо останах с впечатление че лампичката беше на равно с панела а сега,наистина е съвсем леко по-навътре...но явно си е била така в началото.Помислих си че може аз да съм я натиснал на вътре,тъй като няколко пъти натискам там,вместо копчето за отключване,по погрешка.... :D
Купих си такъв преди 1 ден,и не знам защо останах с впечатление че лампичката беше на равно с панела а сега,наистина е съвсем леко по-навътре...но явно си е била така в началото.Помислих си че може аз да съм я натиснал на вътре,тъй като няколко пъти натискам там,вместо копчето за отключване,по погрешка.... :D
NEO-то е страхотен телефон! И това го казвам и от професионална гледна точка защото работя за мобилен оператор. По-добро е от Neo V но и цената им е различна, и не е малка както каза някои преди мен а е около 150-200лв. При Neo имаш в комплекта протектор за дисплея, HDMI кабел и 8гб карта, докато при Neo V картата е 2гб и няма протектор и кабел..
Здравейте!!! Имам НЕО от 7-месеца и до сега не му бях отварял задния панел (капак) на телефона, вчера ми се наложи да го махна капак на телефона и след като го поставих днес забелязах проблем. Проблема е в това, че днес като сложих телефона да ми се зарежда дирекно в компютара забелязах, че картата памет изчезва от менюто на настройки на телефона, изписва ми поставете карта памет все едно не е на телефона, а тя си е качена там. При влизане в галерия ми изписва, че картата не е поставена или инсталирана:| Като стане така не мога да си гледам клипове, музика, игрите и т.н. А едновременно докато не ги виждам на телефона си на компютара я има картата и отварям всичките приложения без проблеми директно от pc-то. До сега никога не се е случвало нещо подобно! След като извадя УСБ кабела от телефона или от компютъра картата отново се появява и става достъпна и в телефона. Пробвах с рестартитане на картата като я отписах от ОС, направих рестарт на телефона и нищо не помага да се оправи този проблем. Това, което дразни, че всеки път като махна кабела и се появи картата се появяват приложенията и икони. Те са разбъркани и трябва обратно да се пренареждат. Някой знае ли как може да се оправи този проблем и каква е причината за него?
Оправих си проблема с телефона. :D;)(yes) МНОГО добър ТЕЛЕФОН