Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
[Quote]малко се оляха а уж щеше да излезе със старотва цена от 350 евро ..[/Quote]
Ами точно толкова е, като добавиш ДДС и минимална печалба.
[Quote]Тоя GSM има ли GPS чип, че според някой ревюта и описания на спецификациите го дават само с A-GPS[/Quote]
Многократно в форума е обяснявано какво е а-GPS, предлагам ти малко да се поинтерсуваш.
Ами точно толкова е, като добавиш ДДС и минимална печалба.
[Quote]Тоя GSM има ли GPS чип, че според някой ревюта и описания на спецификациите го дават само с A-GPS[/Quote]
Многократно в форума е обяснявано какво е а-GPS, предлагам ти малко да се поинтерсуваш.
Когато и арката и нео-то стъпят официално на бг пазара, цената ще им падне внушително. Арката в Германия е малко над 400 евро, неото малко над 350 евро. Ако в Бг са по-скъпи, всеки може да си ги поръча от амазон примерно за 10 евро доставка. Гаранцията е международна и може да се върнат до 2 седмици (в частни случаи и 30 дни) ако човек не си хареса телефона или му открие някакъв бъг.
Имам телефона от около седмица и съм супер доволен :) Беше с 2.3.3 андроид, но открих роот само за 2.3.2, та засега съм с него.
Тестер ли си? Миналата седмица говорител на СЕ в Германия каза, че нео и про ще започнат да се продават в третото тримесечие за крайните потребители.
както виждаш neo се продава от известно време
Телефонът не се продава, който твърди обратното да посочи едно линкче :) Днес питах един служител на о2, той пита СЕ и официалната информация е, че телефонът се очаква на европейският пазар последната седмица на юни или началото на юли на пазарна цена около 300 евро. Който го има сега е или тестер или си го е взел от Япония, ако там са го пуснали :)
Имам телефона от 10-тина дни и съм супер доволен. Поръчах го от български сайт и съдейки по едно - две от фабричните приложения явно е с азиатски произход:)
Ъпдейтна се даже до 2.3.3 и бачка супер!
Не знам дали има по какво да се разбере дали е както казваш "тестер"
Ъпдейтна се даже до 2.3.3 и бачка супер!
Не знам дали има по какво да се разбере дали е както казваш "тестер"
Някой има ли идея, дали му е достатъчно паметта на тоя телефон ?
Че нещо ми малее ...
Че нещо ми малее ...
Мда, телефона е тестов (final release), аз несъм тестер, просто ми попадна от приятел, а ако се продава в БГ на нормална цена си заслужава отвсякъде :) Моята е под всякакви критики :P
Тези дни се очалва в Глобул. Не вярвам да излезе на прилични цени. Сигурно ще "удари" 900 лв, което автоматично ще го направи непродаваем