Xperia neo

zuzolina_87
Регистриран: 17 авг 2011, 22:22

Re: Sony Ericsson Xperia neo

Мнение от zuzolina_87 » 18 авг 2011, 14:08

"exaa dnes si go zeh ot globul :) mnoso se kefq mn e dobar telefona samo ne razbiram v prilojenieto za facebook kak da si izlqza ot profila :( ako nqmkoi moje da mi help da mi pi6e na ls pls :)"

Влизаш си във ФБ натискаш най-лявото си копче на телефона с което по принцип излизаш от другите си менюта,и ти дава да си избереш каде да влезеш - в профила, в съобщенията, в снимките и др. след това натискаш най-дясното си копче и избираш Logout. И си готов! Може вече да си разбрал как става но карай..... :)

b.shterev
Регистриран: 28 фев 2010, 17:50

Мнение от b.shterev » 19 авг 2011, 17:19

Здравейте и от мен. Имам голям интерес към този телефон, но имам един важен въпрос и се надявам да ми отговорите. Интересува ме след като е с тази версия на Андроид, дали той ще е изцяло на български език? Има ли изобщо версия на Андроид, която може да е на български език стандартно, а не с някакви кракове или флашове? Извинявам се отново за вероятно глупавия въпрос, но все пак не съм много запознат.
Благодаря ви предварително.(blush)

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 19 авг 2011, 17:41

Телефона е на Български език. Имам го от една седмица и този път мисля да остана с този телефон-просто съм очарован от телефона.

honey90
Регистриран: 04 май 2011, 19:01

Мнение от honey90 » 20 авг 2011, 09:12

Здравейте,
Интересувам се силно от този телефон, но имам един важен въпрос - споделете как е силата и качеството на звука както през колонките, така и през слушалките? Плеъра хубав ли е?
Телефончето супер много ми харесва, двоумя се между него и Samsung Wave, само че този е на доста по-висока цена за сега (което е разбираемо, де, много по-нов модел е) и се чудя струва ли си да дам 200лв повече и да взема този? :| Ако някой лично запознат и с двата телефона направи едно бързо сравнение м/у тях (най-вече относно музика и камера) ще съм много благодарна! :) (flower)

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 20 авг 2011, 18:49

Не дочаках новото мини и си взех този, изглежда добре за сега :)

b.shterev
Регистриран: 28 фев 2010, 17:50

Мнение от b.shterev » 21 авг 2011, 08:29

Ок, мерси много за инфото. Имам и още едно питане. На този модел с Андроид коя е по-добрата безплатна навигация, която мога да му инсталирам ??? Знам, че има добри платени карти и навигации, които могат да се кракнат, но лично аз не одобрявам тези операции, и затова питам коя е по-добрата от безплатните, които се предлагат за Андроид ???
Още веднъж ви благодаря. (yes)

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 21 авг 2011, 09:04

Ето ти навигации избери и инсталирай-http://www.androidbg.com/forum/forum33-gps.html Между другото вчера телефона се ъпдейтна до Андроид 2.3.3 Има подобрения и ми харесват-Какво са казали от Сони:
- xloud - функция която засилва звука през високоговорителя
- Stereo recording - запис на видео клипове с висококачествен звук
- Нови теми и Landscape режим за началния екран
- При задържане на пръста над екрана се появява ново меню ( тапети )
- При бързи клавиши са "добавени директно набиране" и "директно съобщение" с тях може да изкарате на home screen-a контакт към които да реализирате повикване или съобщение с едно докосване.
- Добавен е widget за следене на трансферните данни с възможност за алармиране при достигане на определен лимит от MB.
- Добавени са widge-и като например за следене на времето и за лесно добавяне на любими контакти.
- Променен е съветник за настройки
- Инсталира се Wisepilot навигация
- Добавен е сървър за мултимедия за свързване с устроиства предполагам на сони чрез wifi
- Нов ъпдейт център
- Опция за лесно търсене на разширения за timescape
- Още няколко програмки с помощ на търсенето на различни приложения.
- Променен е изггледа на иконите в Overview mode вече "плават" и при разтърсване на телефона се движат по осезаемо.
- Телефоните в телефонния указател се явяваха под имената преди да сихронизирам с FB и всичко да се прецака
- Цвета на прозорците в "съобщения" е променен
- Вече когато цъкнете бутона за подреждане на иконките, можете и да ги триете директно от менюто
- Леко променена визия ( цвета ) и функционалност на музикалният плейър.
- Променен изглед на екрана при заключване
- Добавяне на Зоом и промяна в някой опции на камерата.

AudioDream
Регистриран: 28 май 2009, 12:54

Мнение от AudioDream » 21 авг 2011, 13:50

Здравейте.Колебая се много между SE NEO и HTC Desire S.И двата много ми харесват на външен вид.Някакви съвети,насоки?:|

zuzolina_87
Регистриран: 17 авг 2011, 22:22

Мнение от zuzolina_87 » 22 авг 2011, 11:38

До динко40
Телефона ти сам ли се ъпдейтна или ти си му го задал? И как мога и аз да си го направя това?

petko kolev
Регистриран: 01 юли 2011, 16:22

Мнение от petko kolev » 22 авг 2011, 18:55

Az go updatnah prez SEUS-sony ericsson update service mnogo e lesno iztegli si q ot saita na sony ericsson imaq na balgarski sledvai stapkite i se naslajdavai na novostite ;)

Отговори