Xperia neo

zuzolina_87
Регистриран: 17 авг 2011, 22:22

Re: Sony Ericsson Xperia neo

Мнение от zuzolina_87 » 23 авг 2011, 10:02

Значи първо трябва да си го изтегля на компютъра и след това да си го прехвърля на neo-то? Не може ли директно от телефона?!? И има ли вероятност да ми изчезне нещо от картата с памет при инсталирането? Благодаря ти предварително!

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 23 авг 2011, 12:44

Отваряш главното меню и от там настройки . Най отдолу има меню -за телефона .отваряш и най отгоре пише актуализиране на софтуера.Пак отваряш и проверяваш за наличен такъв ако ти излезе съобщение ,че има просто даваш ОК и това е .Имай предвид ,че телефона се рестартира няколко пъти и в никакъв случай не го пипай докато трае актуализирането .Преди да почнеш си включи Wifi. Всички програми който си инсталирал се запазват.Препоръчвам да си архивираш указателя.

zuzolina_87
Регистриран: 17 авг 2011, 22:22

Мнение от zuzolina_87 » 23 авг 2011, 14:14

Благодаря ти много! Преди малко си актуализирах софтуера и повечето неща които си ги изброил ги намерих, но някои не успях. Примерно това за плаващото меню не успях да го направя и някои други неща не са ми ясни но ще ги науча! Благодаря ти много за помоща! :D

citroenist
Регистриран: 17 дек 2009, 00:35

Мнение от citroenist » 27 авг 2011, 23:51

Някой има ли впечатление дали стъклото е недраскаемо тип Gorilla?
Останалата част от корпуса е пълно разочарование - евтина боядисана пластмаса, която за една седмица употреба само в калъф и супер грижливо се покри с дребни драскотинки.
Този боклук, след 5 месеца употреба, вече ще изглежда толкова вехт, че да го е яд човек да го погледне.(angry)(no)
Иначе, дисплея и цялостната работа на апарата са добри, но изработката е подигравка.
Не може да хванеш толкова скъп телефон и да имаш усещането, че държиш играчка.

petko kolev
Регистриран: 01 юли 2011, 16:22

Мнение от petko kolev » 28 авг 2011, 15:31

МЕРИ СИ ПРИКАЗКИТЕ,телефона е с много добра изработка това,че ти искаш телефона да е от титаниум не ме интересува и стъклото е минерално така че е недраскаемо.(angry)(angry)(angry)(angry)(ang
ry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)

io_bs
Регистриран: 12 мар 2010, 16:15

Мнение от io_bs » 31 авг 2011, 18:23

[i]„Здравейте,
Интересувам се силно от този телефон, но имам един важен въпрос - споделете как е силата и качеството на звука както през колонките, така и през слушалките? Плеъра хубав ли е?
Телефончето супер много ми харесва, двоумя се между него и Samsung Wave, само че този е на доста по-висока цена за сега (което е разбираемо, де, много по-нов модел е) и се чудя струва ли си да дам 200лв повече и да взема този? :| Ако някой лично запознат и с двата телефона направи едно бързо сравнение м/у тях (най-вече относно музика и камера) ще съм много благодарна! :) (flower)“[/i]

Има ревюта в интернет, там са казали за звук, камера и т.н. Иначе този телефон е доста по-добър от Wave главно заради операционната система - много по-широко разпространена е и има много приложения за нея (за разлика от bada, с която е Wave). Wave е също е много хубав, но е „осакатен“ от операционната си система.

Plamen20
Регистриран: 14 дек 2005, 11:29

Мнение от Plamen20 » 31 авг 2011, 21:32

Здравей мой приятел си го купи и аз го тествах обстоино. Ще го кажа така невероятен телефон всичко по него е на Макс. Звук от слушалките тапи е супер бас, все пак са итапи страхотен звук. HDMI в пакета превръща телефона в плеър HD. перфектни снимки и видео доближаващи се до Nokia N8. Единственото което може да се каже като минус е по слабият звук от говорителчето. Но звук е кристален също, телефона можеби е най балансираният не само за цената си а и въобще. Като по гледнеш секи телефон си има и хубаво и лошо но този е най балансиран както казах. Ако цената ти е по сърце взимай. А що се отнася до Bada незнам дали някой въобщае би купил телефон точно заради тази операционе система просто зимаш телефон а Bada не е операциона по ради простата причина че няма адекватна подръжка надявам се да съм помогнал. :)

alliance
Регистриран: 01 сеп 2011, 01:34

Мнение от alliance » 01 сеп 2011, 01:55

Да погледне твоя приятел, дали има последния ъпдейт на телефона. С него се инсталва xLOUD™,което подсилва музиката с 30%, когато се възпроизвежда през говорителя. Ъпдейта може да се осъществи от Update Service на телефона или с PC Companion - програма която се инсталва на компютъра, след което свързваш Неото и проверяваш дали има такъв. Когато свърши включете телефона.

Plamen20
Регистриран: 14 дек 2005, 11:29

Мнение от Plamen20 » 01 сеп 2011, 10:52

Мн благодаря веднага ще му кажа. :)

jivotinka
Регистриран: 01 сеп 2011, 18:08

Мнение от jivotinka » 01 сеп 2011, 18:11

Искам да попитам знаете ли някакав сайт за безплатни приложения за Sony ericsson xperia neo?Да има браузери,игри,навигационни системи,картинки и т.н.Моля ви помогнете ми.

Отговори