Xperia neo V
Re: Sony Ericsson Xperia neo V
Изкажи малко впечатления от телефона.От колко време го ползваш?Колко време ти държи батерията,силно си звъни,звукът силно ли се чува в слушалката?Обмислям да взема такъв на моя много близка приятелка.Дават ми го от Глобул за по 35 лв.приблизително за 1 година като преподпиша но още имам и 50/60 оферти-и по скъпи и по евтини.Благодаря предварително...:);)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Дават ми го от Глобул за по 35 лв.приблизително за 1 година като преподпиша[/Quote]
:X Искат ти 420 лева с преподписване за телефон, който на свободна продажба е 390 лева ? Ако решиш да го взимаш по този начин - изнудвай ги за по-ниска цена (например кажи, че ще си прекратяваш договора)
:X Искат ти 420 лева с преподписване за телефон, който на свободна продажба е 390 лева ? Ако решиш да го взимаш по този начин - изнудвай ги за по-ниска цена (например кажи, че ще си прекратяваш договора)
може ли да ми кажеш самсунг като марка как е ? Смисъл качествен ли е .Колебая си кой да си взема -дали Сони Нео В или Самсунг S5830 .
Имаш ли някакво мнение по въпроса?:)
Имаш ли някакво мнение по въпроса?:)
Още веднъж много благодаря на колегата който ми погна как да изтрия приложенията от началния екран.Така за телефона мога да кажа че е страхотен,дисплея му е много добър благодарение на сони бравия риалити дисплей,а звука си е силен заради функцията xloud и се чува добре.Искам да по попитам още нешо тези който са си купели точно този модел XPERIA NEO V дали в комплекта на телефона има включен HDMI кабел...защото в моя комплект имаше само слушалки,USB кабел който служи като зарядно но не и този кабел който се свързва към тв-то. (whistle)
SONY XPERIA 1 V ANDROID 14
Изкажи по обширна информация за батерията.Колко държи,грее ли при по интензивен разговор?И още нещо-пробвал ли си видеоразговор през скайп,как е качерството на звука и картината?Обмислям да го взема този телефон на моя близка приятелка именно заради втората му камера защото основно ще се ползва за разговори,видеоразговори през оператор и през скайп и малко интернет и мултимедия и не знам дали точно това е варианта до 400 лв.средно.А дали ще забива често и ще се налага постоянно рестартиране...?:):|
Стандартния комплект на Нео V включва 2ГБ карта памет, зарядно, кабел и слушалки. HDMI кабел има само в комплекта на Нео, също така картата там е 8ГБ и има и скрийн протектор.
Някой знае ли каква е тази икона Н с две стрелки под нея,едната нагоре,едната надолу, седи ми в лентата с инструменти откакто го купих преди два дни. Търсих в ръководството, но не намерих такава. Благодаря предварително !
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Значи че има интернет трафик от сим картата.
Имаш ли активиран пак или програма с неограничен нет?
Ако нямаш- спри мобилния интернет от настроийките,че дървото е голямо (woo):D
Имаш ли активиран пак или програма с неограничен нет?
Ако нямаш- спри мобилния интернет от настроийките,че дървото е голямо (woo):D
Имам Go Web Unlimited 50. Щом това значи, че има интернет трафик от сим картата, с тази програма не би трябвало да се трупа сметка, нали така?
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Щом имаш такъв пакет,няма да трупаш сметка,да