Xperia P

croce
Регистриран: 22 юли 2008, 14:30

Re: Sony Xperia P

Мнение от croce » 06 юли 2012, 11:55

а някой който вече е собственик на това Сони освен батерията как се държи може ли да каже малко повече за целия телефон като цяло как е?

wintime33[Globul]
Регистриран: 07 юли 2012, 12:40

Мнение от wintime33[Globul] » 07 юли 2012, 12:45

Ползвам телефона от 4 дни ! Прекрасен е откъм производителност , дисплей , снимки , абсолютно всичко ! Само батерията все още е слабичка ,че все още е само на 3 цикъла , кара само по 1 ден , или по точно 10 часа ! Така , до тук добре , но в момента съм страшно нервиран ,защото телефонът ми заби преди 30 мин и не може да се оправи , дисплея си свети сензорите също , но нищо не може да се прави на него , дори не мога да го изключа от бутона ! Сега го чакам да изгасне за батерия за да видя дали ще се оправи ,ако не го връщам в глобул и да го откарват на сервиз ! Някой ако знае решение на проблема и то не е сервизно , нека сподели !

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 07 юли 2012, 16:14

[Quote] Някой ако знае решение на проблема и то не е сервизно , нека сподели ![/Quote]
След като е замръзнал, натискаш power бутона + volume up и телефонът трябва да се изключи...

wintime33[Globul]

Мнение от wintime33[Globul] » 07 юли 2012, 16:43

Мерси колега , но преди малко ходих при едно момче дето държи магазин за телефончета и той по този начин го рестартира и се оправи телефона ! Вече ще си знам ,че така става рестарта , бях се побъркал , носих го и в глобул и щях да го давам за сервиз ,но ми казаха в понеделник , и по-добре ,че момчето ми показа как става ! Така че , да знаят останалите собственици на този тел , ако им забие така , power button + volume и тела се изключва ! И така , някой ако има някакви други въпроси по тела свързани с това как се държи и за какви щуротий може да се ползва , аз съм на разположение ! :))))
И все още съм на мнение ,че телефонът е УНИКАЛЕН ! :)
Поздрави

wintime33[Globul]

Мнение от wintime33[Globul] » 07 юли 2012, 16:47

Да колега , поддържа видео разговор , както по скайп така и с програмките като Tango ! Пробвах го с 3G на глобул през скайп , малко имаше засичане на картината , но това си им е от нета , а през Wi-Fi няма никакъв проблем , много чиста картина ,а и предната камера , нищо че е VGA излиза много чиста картина !

ko staaa brat
Регистриран: 24 окт 2008, 17:47

Мнение от ko staaa brat » 09 юли 2012, 00:03

Благодаря за разяснението за видеоразговор по скайп, но не разбрах дали можеш да проведеш видеоразговор не по скайп а по 3G видеоразговор, защото ако и това е вазможно с това сонй и аз ще стана горд собственик на същия телефон :D

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 09 юли 2012, 01:26

[Quote]но не разбрах дали можеш да проведеш видеоразговор не по скайп а по 3G видеоразговор[/Quote]

[Quote]предна VGA камера, HSDPA 14.4 Mbps[/Quote]

Всеки телефон с предна камера и 3G (освен китайските измишльотини с предна камера без ОС и 3G) поддържа функцията видеоразговор!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

wintime33[Globul]

Мнение от wintime33[Globul] » 10 юли 2012, 20:13

Аха ,сетих се за какво питаш , сега го проверих и не видях да има бутон видео разговор като си направо в контактите ! Не знам дали може колега , аз лично не го открих ,или аз не знам от къде мога да го направя това или просто са забравили да му я сложат тая екстра ! :)))))

trendi0_sexa
Регистриран: 31 дек 2006, 16:18

Мнение от trendi0_sexa » 14 юли 2012, 00:16

Аз използвам Xperia S и също нямам такава опция. Може би трябва да се активира отнякъде, но като се замисля, не съм сигурен за България колко добре се предлага тази услуга, преди се предлагаше само в София, но беше от порядъка на 0.70 лв на минута, ако е нямало потребление може и мобилните оператори да са я прекъснали :)

ko staaa brat
Регистриран: 24 окт 2008, 17:47

Мнение от ko staaa brat » 15 юли 2012, 11:22

Аз Лично съм го ползвал 3G video-call със сегашния телефон (Nokia X6) и се подържа навсякъде където имаш 3G покритие на обхвата

Отговори