Xperia P
Re: Sony Xperia P
[Quote]Днес,след падане от 20-30 см.[/Quote]
Пич виж какво пише за Горила глаз-устойчиво с/у[B] [u]НАДРАСКВАНЕ[/u][/B] ;)
При този голям дисплей с нищожен кант ти кво очакваш+ това 100/100 тела не е паднал на дисплея а на някой ръб на тела така,че старите нокии(и не само те) издържаха защото около дисплея си бе цяла PVC-дограма:D
Като искаш дуракоустойчив тел си вземи дефи+, сони гоо и други със сертифициран по стандарта IP67;)
Пич виж какво пише за Горила глаз-устойчиво с/у[B] [u]НАДРАСКВАНЕ[/u][/B] ;)
При този голям дисплей с нищожен кант ти кво очакваш+ това 100/100 тела не е паднал на дисплея а на някой ръб на тела така,че старите нокии(и не само те) издържаха защото около дисплея си бе цяла PVC-дограма:D
Като искаш дуракоустойчив тел си вземи дефи+, сони гоо и други със сертифициран по стандарта IP67;)
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Днес си занесах счупения 1Х в Германос за ремонт.Мислех да взема С3,но Сони Експериа П ме грабна нещо и го взех.Току що му сложих Сандвича и още го опознавам.На пръв поглед е перфектен.Малко ме е яд,че бая скъпо май го взех,560 лв. с договор за 20 лв.месечна такса.Понеже ми трябваше още една карта за фирмата.Дано да е читав.Гледам на стъклото май има протектор лепнат?А,момичетата нещо са се заплеснали и зарядното ми липсва в комплекта.
[Quote]Малко ме е яд,че бая скъпо май го взех,560 лв. с договор за 20 лв.месечна [/Quote]
Не скъпо а направо престъпно скъпо щом си и с договор.Тука в борсата има поне 10 фирми които го дават на по ниска цена и то без договор;)
Не скъпо а направо престъпно скъпо щом си и с договор.Тука в борсата има поне 10 фирми които го дават на по ниска цена и то без договор;)
Батерията е слаба, но точно по твоя въпрос отговаря на изискванията ти и да бързото зареждане е истина ама до 100-те % му трябват 2 часа.
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Слаба?В сравение с другия ми телефон ХТС 1Х,който издържа половин ден,тази е супер издръжлива.
-
- Регистриран: 08 яну 2012, 16:12
Сега по същество, колко издържа батерията?
Аз видях някъде, че изкарвал 2-3 дена в най-добрия случай, което е добре. Иначе едно денонощие си държи.:))) Впрочем имах телефон, на който завода даваше ден и половина и си беше ужас понякога и ден не изкарваше и ме оставяше когато не трябва. Аз съм на принципа по-слаб хардуер, повече автономна работа,това си е все пак телефон. Батерия на смартфон кара единствено на Е6 и Е72 от Нокиа.
-
Ако батерията на Acr S кара също толкова, май е по-добра покупка от Xperia P, предвид по-големия дисплей и най-вече слот за microsd карта. Който не знае, Xperia P има достъпна памет от само 11GB...
-
Ако батерията на Acr S кара също толкова, май е по-добра покупка от Xperia P, предвид по-големия дисплей и най-вече слот за microsd карта. Който не знае, Xperia P има достъпна памет от само 11GB...
Някой може ли да каже дали е с алуминиев корпус понеже тук пише че е но когато разглеждах в германос си беше чиста долнопробна пластмаса