Xperia PLAY
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Sony Ericsson Xperia PLAY
Ако имаш предвид PS игри, мисля, че ще ги намериш от приложението на телефона. Останалото от андроид маркета.
може ли да ми кажете добър GPS за този телефон,или въобще някакъв за него
не знам моя е от чужбина
хора нуждая се от помощ как да тегля от gameloft,похарчих най малко 10-15 лева и не мога да дръпна нито една от игрите които пробвах :X
незнам аз си тегля всичко както трябва и съм доста доволен от телефончето доста добре се справя и като съвременен смартфон и като игрова конзола, вярно е, че някои игри са доста скъпи, но определено си струват, аз лично зарязах компютъра, въпреки, че мога да играя всички нови игри .. доста добро впечатление ми доставя телефона наистина се надявам да има 2-ра версия и нея ще си взема колкото и пари да струва :)
Как оспамихме темата, може да поразчистиш :)
mod edit: Готово.
vladovn
ПС: И да не се повтаря повече. Направих го за да покажа, че сайта има големи проблеми, не за друго.
mod edit: Готово.
vladovn
ПС: И да не се повтаря повече. Направих го за да покажа, че сайта има големи проблеми, не за друго.
Инсталирайте OnLive от Маркет-а и се разбийте на DiRT 3 Assassins'Creed абсолютно всички части + версията за конзоли, Darskiders, Driver:San Francissco, и още много игри за конзоли и компютър на вашия Xpera Play, ако не вярвате обедете се : http://www.youtube.com/watch?v=vJNbMCvDbEI ;):P
Тоя клип специално е бая фейк... вижда се ясно как не натиска нищо, а колата завива и обратно. И се разцепват от смях без причина...
Еми не знам какво мислиш, но си инсталирах OnLive и всичко си работи идеално ;) не те бърка да пробваш програмата е 6 мб ;)