Xperia PLAY
Re: Sony Ericsson Xperia PLAY
Здравейте,
Имам отскоро този телефон. Преди бях с Нокиа 5800. Там имаше File menager. Тук не мога да намеря такава функция. Освен това не мога да намеря и Вива менюто. Може ли да помогнете?
Имам отскоро този телефон. Преди бях с Нокиа 5800. Там имаше File menager. Тук не мога да намеря такава функция. Освен това не мога да намеря и Вива менюто. Може ли да помогнете?
[Quote]Там имаше File menager. Тук не мога да намеря такава функция.[/Quote]
Ами изтегли си от Google Play там има бол;)
Ами изтегли си от Google Play там има бол;)
-
- Регистриран: 19 авг 2012, 23:48
Давам Iphone 4 заключен към О2 Англия,чисто нов ... за Xperia play : ако някой е съгласен да звънка :)
mod edit: Бан. Обявите в борсата.
vladovn
mod edit: Бан. Обявите в борсата.
vladovn
някой да е имал проблем със слайдера до сега защото знам че при повечето телефони със слайдер лентовият кабел прави проблем? много искам да си го взема, телефончето много ми харесва :)
Тоя телефон игра не му ли падна вече цената, че в ebay го има за около 320-330лв. нов:
http://www.ebay.com/itm/New-Sony-Ericsson-Xperia-Play-R800i-Unlocked-GSM-Playstation-Phone-Android-2-3-/251168622253
http://www.ebay.com/itm/New-Sony-Ericsson-Xperia-Play-R800i-Unlocked-GSM-Playstation-Phone-Android-2-3-/251168622253
-
- Регистриран: 13 юни 2015, 14:49
Хора имали ли сте такъв проблем ?
Като пусна предната камера пише , че има грешка и сега не ми работи камерата...???????:(:(
Като пусна предната камера пише , че има грешка и сега не ми работи камерата...???????:(:(
Re: Re: Sony Ericsson Xperia PLAY
На основната на Xperia Pro имах подобен проблем, решение - софт ресет, ако не помогне - хард ресет - като архивирай данните първо ако и това не помогне сервиз или нов телефон ;). Успех ;)!
-
Re: Re: Re: Sony Ericsson Xperia PLAY
Аййй аз не разбирам много от това има ли някъде обяснено как да го направя... ?:(:(
Re: Re: Re: Re: Sony Ericsson Xperia PLAY
Виж в упътването на телефона си - но софт ресет задържаш бутона за звук надолу + пауър бутона и двата едновременно, докато телефона не извибрира, ако не помогне - хард ресет е нулиране - тоест връщане на телефона във фабрично състояние, с триене на всичко. Или ползвай PC Companion за да си бекъпнеш информацията и/или да преинсталираш софтуера на телефона - нещо като хард ресет но още по - добро ;).
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sony Ericsson Xperia PLAY
но софт ресет задържаш бутона за звук надолу + пауър бутона и двата едновременно, докато телефона не извибрира
Пробвах го извибрира , но нищо не стана после махнах батерията картата памет и не стана , а другото не съм го пробвал
Пробвах го извибрира , но нищо не стана после махнах батерията картата памет и не стана , а другото не съм го пробвал