Xperia ray
Re: Sony Ericsson Xperia ray
Имам го отскоро и не съжалявам,че го взех,но има нещо,което ме дразни а то е ,че дисплея се активира сам през няколко секунди по няколко пъти.Включих го на 2G,но пак същото.Ако някой знае причината,моля да сподели.Благодаря!
най вероятно натискаш бутона за стартиране...неволно
-
- Регистриран: 30 яну 2008, 09:23
Проблемът с периодичното активиране на дисплея вероятно е софтуерен, защото го наблюдавам при различни марки и модели телефони с Android - и ray, и HTC Sensation XE, и Motorola Atrix. По мои наблюдения този проблем се дължи на някои /или група/ инсталирани приложения, които макар и при изключен интернет продължават да искат ъпдейтване /особено ако в настройките е зададен автоматичен режим/. Аз деинсталирах всички качени от мен приложения и проблемът при трите телефона изчезна. Освен неприятното непрекъснато присветване на екрана животът на батерията се скъсява с 30-40%. Моят съвет е да пробваш най-напред да включиш на всички инсталирани допълнително в телефона приложения ръчен режим за ъпдейт и ако това не помогне да ги провериш едно по едно чрез деинсталиране и така да откриеш кой е предателя. Успех!
Не мисля, че е от ъпдейтите.
Доста приложения не позволяват на екрана да се изключва. Ако някое от тях е само минимизирано може да прави проблема.
След рестарт се включват само тези които са зададени, тогава има ли проблем?
Доста приложения не позволяват на екрана да се изключва. Ако някое от тях е само минимизирано може да прави проблема.
След рестарт се включват само тези които са зададени, тогава има ли проблем?
-
- Регистриран: 30 яну 2008, 09:23
Интересното е, че да, остава проблемът и след рестарт, и след task killer. Наистина може причината да не е в ъпдейтите, но аз успях да реша проблема само по метода с деинсталиране-повторно инсталиране, задаване на ръчен режим за ъпдейтване на приложенията и наблюдаване реакцията на дисплея след всяка инсталация.
Здравейте,
искам и аз да попитам нещо - някой пазарувал ли е онлайн телефон и какво Ви е мнението като цяло на този тип пазаруване - бихте ли се доверили и защо ;) Поразрових се малко из сайтовете и много се изненадах от ниските цени на телефоните (дори sony ericsson experia ray) там в сравнение с нашите родни мобилни компании :)
искам и аз да попитам нещо - някой пазарувал ли е онлайн телефон и какво Ви е мнението като цяло на този тип пазаруване - бихте ли се доверили и защо ;) Поразрових се малко из сайтовете и много се изненадах от ниските цени на телефоните (дори sony ericsson experia ray) там в сравнение с нашите родни мобилни компании :)
При мен по подобен начин Сонито - Xperia Ray включваше непрекъснато екрана, но след деинсталиране на последните качени приложения нещата се прекратиха.
Здравеите,Искам да попитам относно телефона...Пращам си по блутута един клип и ми показва 4е ми заема от паметта на телефона но не мога ад го намеря никаде ,пробвам ка4вам го от компютъра и пак заема ми памет но го няма никаде та въпроса ме е дали някои знае каде може да се намират ... Мерси предварително
да питам, на всички ли бутона за назад и бутона за опции не светят, шото при мене не светят и на тъмно доста дразни