Xperia ray
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Re: Sony Ericsson Xperia ray
и да и не :) лично аз харесвам интерфейса на Аурата и на Копилота :)
Google Maps го ползвам само за разглеждане на обекти в чужбина :P
Google Maps го ползвам само за разглеждане на обекти в чужбина :P
За разглеждане на обекти по-добра работа ще ти свърши Google Earth. Пробвай.
благодаря ви много (flower)(kiss)(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
Ако си руутнал наистина горещо ти препоръчвам да заложиш на Google Maps. След руут ще можеш да инсталираш версиите, които не са налични в маркета с активирана навигация вкл. за България. Преди да продам Оптимус Уан ползвах единствено Google Maps на него, доста е прецизна и това което радва най-много е, че не е такава шарения като останалите.. В интерес на истината не ми се занимава да руутвам Експерията преди да излезе 4.0.3 и поради тази причина си ползвам предимно Аурата..
И за uiq има гармин.
здравейте искам да ви попитам имам инсталирано task killer и като си затворя с него приложенията активните и пак се отварят след няколко секунди при повторно влизане имам около 20 отворени във настройки изпълняват се отново имам много като фейсбук фаоускуаре услуги на гугал и други кадето като им дам край и пак се отварят след броени секунди не могат да се дейнсталират ако някой знае как да ги спра за да не ми дърпат от батерията да сподели ? а и помежду другото на дисплея като го отключвам някой пат ми излизат някакви реклами на гугал и не мога д правя нищо 4 5 секунди докато се махне ако знаете и него как да махна ще съм ви благодарен благодаря ви предварително.
Здравеите ,наскоро си купих телефона ,мн ми харесва но имам 1 въпрос,без да искам натиснах нещо на екрана и вскичките иконки взеха да се движат и когато размурдам телефона те се раздвижват .та въпроса м ие как да ко направя пак това какво да натисна.Мерси предварително
Натисни бутона "назад":D Задържал си в/у някоя икона и сега апарата чака да ги подредиш ;)
Не е от това ,на самия"десктоп" иконкитесе вуртеха в кръгче и като раздвийа телефона се двийеха ите и натиснах посредата и се оправи ,но не знам как пак да ги раздвийа така :P
Това нещо се случва с дефолтския стартер на СЕ. Пробвай с двата пръста от десктопа да "ощипеш" дисплея. При Сенс (и голяма част от ланчърите), например, с това действие ще ти покаже всички прозорци с наредени аппс и уиджети.. Nice, a ? :)