Xperia S
Re: Sony Xperia S
Има ли някой който си го е купил от Германос да каже с какъв план са му я дали,и какво включва комплекта ?
Взех ГОООО.......Чисто нов !!!Разпечатаха го пред мен, .....но 14 дни след като върнах разваления(този със "слушалката"(говорителя)Подписах, че са ми го дали на 3-тия ден.........Така е в МЕНТЕЛ?!?!?!?!;);):S:S
http://www.mobileburn.com/19276/review/sony-xperia-s-review
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Eeee, разгеле, дано вече този да е читав, а Ментелците продължават с издънките си!?
Купих го все пак. Смяната от Нокиа Н8 на Сони и на Андроид като цяло ми е малко тежка, но докато свикна ще е така. Телефонът като мултимедиа е уникален.
Слабости като стар юзер на Нокиа:
Определено е [B]голям[/B] за ръката ми. Почти невъзможно е да се борави с една ръка: търсене на контакти, набиране. Палецът не достига навсякъде, освен ако не си Арнолд в ръцете.
[B]Батерията[/B] не се представя добре, но все още съм на две зареждания.
Не съм открил как да изпращам [B]визитни картички [/B](контакти) с смс, нещо което става уникално лесно с Нокиа.
Отговарянето (отварянето) с плъзгане не ми се нрави много, но май всички последни смартфони са така.
Трите основни бутончета в дъното точно над прозрачния дисплей (основните менюта) реагират трудно на допир. На тъмно не се и вижда и не знаеш къде да натиснеш.
Вече споменах за евтиноизглеждащия пластмасов капак на гърба. Не всичко се прави в Китай. За мен поне високите класове смартфони трябва да се произвеждат в нормални страни. Все пак се ръсят маса пари за тях.
На мен в началото също ми направи проблем картата. Изписваше се блокирана сим картата. Но го оправих.
За съжаление в началото се виждат първо недостатъците, надявам се след известно време да напиша също толкова дълго и за предимствата.(no):|
Слабости като стар юзер на Нокиа:
Определено е [B]голям[/B] за ръката ми. Почти невъзможно е да се борави с една ръка: търсене на контакти, набиране. Палецът не достига навсякъде, освен ако не си Арнолд в ръцете.
[B]Батерията[/B] не се представя добре, но все още съм на две зареждания.
Не съм открил как да изпращам [B]визитни картички [/B](контакти) с смс, нещо което става уникално лесно с Нокиа.
Отговарянето (отварянето) с плъзгане не ми се нрави много, но май всички последни смартфони са така.
Трите основни бутончета в дъното точно над прозрачния дисплей (основните менюта) реагират трудно на допир. На тъмно не се и вижда и не знаеш къде да натиснеш.
Вече споменах за евтиноизглеждащия пластмасов капак на гърба. Не всичко се прави в Китай. За мен поне високите класове смартфони трябва да се произвеждат в нормални страни. Все пак се ръсят маса пари за тях.
На мен в началото също ми направи проблем картата. Изписваше се блокирана сим картата. Но го оправих.
За съжаление в началото се виждат първо недостатъците, надявам се след известно време да напиша също толкова дълго и за предимствата.(no):|
-
- Регистриран: 14 авг 2005, 16:12
реших проблема с откриването на телефона ... както често се случва оказасе че проблема не е в телефона, а в "задтелефонното устройство" (woo) при първоначалната интерактивна настройка бях забранил достъпа на данни чрез мобилната мрежа (тъй като още нямах интернт пакет), това го напрвих и при двете връщания на фабричните настойки. Когато обаче разреших достъпана данни от оператора всичко се оправи и сега дори и да ги забраня отново вече няма проблеми - номера може да бъде избиран. Явно е бил необходим някакъв ПЪРВОНАЧАЛЕН пренос на данни (вероятно авто настройки или нещо подобно) от оператора (МТел) за да може да бъде откривана картата. Така че не правете подобна грешка, че доста ядове имах докато да разбера откъде е проблема.
Най-странното обаче е това, че от операторите на МТел, с които няколко пъти говорих никой не успя да ми каже това, въпреки подробните ми обяснения за какво и как съм правил. :S:D
Най-странното обаче е това, че от операторите на МТел, с които няколко пъти говорих никой не успя да ми каже това, въпреки подробните ми обяснения за какво и как съм правил. :S:D
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Честито, пожелавам ти от тук на сетне безпроблемни разговори и ползотворни изживявания с телефона(yes).
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Колега, сподели малко за камерата. Качи някоя снимка да видим за какво става въпрос. По принцип и аз проявявам интерес към този телефон, главно заради камерата и дисплея :P
Поиграх си с него, много е добро телефончето. Предпочитам го пред HTC One X.