Xperia S
Re: Sony Xperia S
Би ли казал кое повече ти хареса в него. Моите впечатления са, че HTC One X го мачка отвсякъде!!
Аз мога да ти кажа, кое на мен ми харесва повече в Sony-то и кое в HTC-то (в момента съм със Sony-то и съм разглеждал двата телефона един до друг). One X наистина е малко по-бърз и дисплея му е по-добър (поне според мен), но мога да кажа, че е супер неудобен за работа, не може да се прави нищо само с една ръка, прекалено е голям (според моите разбирания за телефон) и не може да си го носиш в джоба примерно, прекалено лесно се изплъзва от ръката. Докато Sony-то приляга много по-добре в ръката и е значително по-удобен за работа и носене. Другото което ми харесва повече в Sony-то е отделния бутон за камерата (ако смениш Sony-то с HTC-то със сигурност ще усетиш липсата му). За качеството на самите снимки може доста да се спори. Камерите и на двата телефона мисля, че са достатъчно добри (за телефон). Относно дизайна - въпрос на вкус. И двата телефона изглеждат добре. И като се има предвид разликата в цените която в България е близо 400 лв.и факта, че на практика HTC-то не предлага нищо повече от Sony-то, доста хора биха предпочели Sony. А аз лично, ако исках HTC, сигурно бих предпочел One S или Sensation (въпреки, че е по-стар модел).
Колега бъркаш се, разликата в цените не е 400 лв. Просто Sony излезе един месец по рано и ти сравняваш цената му от оператор със свободната цена на HTC ONE X, което е безсмислено. Сравнявай офертите от оператор, ето аз ще ти дам пример- с двугодишен договор за 5 лв. Глобул ти дават Sony за 759 лв., а HTC X за 799 лв. (woo)
Разликата в цената е смешните 40 лв (woo) За справка ценовата листа на Глобул: http://globul.bg/images/price_list_bg.pdf
Сега какво ще кажеш? HTC е с по-нов и бърз процесор -Тегра 3. Най- много игри и приложения ще бъдат специално оптимизирани за него от разработчиците. Другите му предимства няма да изброявам, всеки може да ги види. Смятам че при разлика в цената от 40 лв. е ясно за всеки кой е по- добрия телефон.
Разликата в цената е смешните 40 лв (woo) За справка ценовата листа на Глобул: http://globul.bg/images/price_list_bg.pdf
Сега какво ще кажеш? HTC е с по-нов и бърз процесор -Тегра 3. Най- много игри и приложения ще бъдат специално оптимизирани за него от разработчиците. Другите му предимства няма да изброявам, всеки може да ги види. Смятам че при разлика в цената от 40 лв. е ясно за всеки кой е по- добрия телефон.
Споделете за батерията, че ми е болна тема! Някой с повечезареждания и по-интензиван употреба (примерно час разговори дневно). Колко издържа?
Давам ти линк директно където се обсъжда точно темата с батерията, доволни са хората, но прочети сам: http://www.androidbg.com/forum/post496144.html#p496144
Имал съм и One X и Xperia S. Реално животът на батерията при Xperia S е по-малък от този на One X. Ако се заиграеш и с двете телефончета при пуснати синхронизации и 3G за ден(от сутрин до вечер) батерията е аут, при по-умерена употреба S-ката ще изкара ден и половина, а One X(след последният ъпдейт) със същата консумация ще изкара два-два и половина.
[Quote]Имал съм и One X и Xperia S[/Quote]:|
Пич,кога излязоха,кога ги взе,колко време трябва да мине(около 2-3седмици минимум) да влязат в режим на разработена батерия а пък и вече говориш и за двата в минало време(woo)(woo):D:D:D да не се бъркаш с любимия си СГС2;)
Без лоши чувства,ама сигурно си магьосник или имаш излишни пари да пробваш за по месец всеки новоизлюпен скъп телефон:D Искрено ти завиждам ако е така:)
Пич,кога излязоха,кога ги взе,колко време трябва да мине(около 2-3седмици минимум) да влязат в режим на разработена батерия а пък и вече говориш и за двата в минало време(woo)(woo):D:D:D да не се бъркаш с любимия си СГС2;)
Без лоши чувства,ама сигурно си магьосник или имаш излишни пари да пробваш за по месец всеки новоизлюпен скъп телефон:D Искрено ти завиждам ако е така:)
@rado243, тук я имам две-три мнения, но в андроид форума съм по-активен. Ако от там ме познаваше малко или много, щеше да знаеш как си сменям телефончетата;) и че не съм фен на определена марка или телефон.(beer)
без никакви лоши чувства го казах(beer)(beer) Просто ми стана интересно,че говориш в минало време и за двата тела:| Дано по вече хора да могат така да си сменят джажите:D(yes)
Действително @pikpik е много активен във андроид форума и един от хората, които най-много помагат на потребителите там (yes) Аз навремето, преди да си взема първия андроид телефон, много четях в началото, че ми беше мътна и кървава и неговите постове са едни от най-добрите които съм срещал! Заслужил е много (beer)