Xperia S
Re: Sony Xperia S
А до кога според теб ще е най-добрия и най-превъзхождащия телефон ?
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Естествено,че ще излезе някой по по модел! Аз казва,че в момента за мен е най-добрия по параметри! Даже и по-добър от така прехваления I phone!
Според мен най-добрия плейстейшън сертифициран телефон е XPERIA PLAY ... това, че на този могат да се играят Playstation игри не ме вдъхновява нещо ... единственият телефон който става за игри и е удобен е XPERIA PLAY ..аз съм с него и според мен няма по-добро гейминг изживяване за телефон говоря .. :)
Tova e super telefon,opredeleno tova shte mi e sledvashtiq gsm.Markata Sony sas 720na1280 picela ekran,dvuqdren procesor po 1.5 gigaherca,12 mp camera koqto zapisva 1920 na 1080 ful HD video,predna kamera 1.3 mp koqto zapisva 1280 na 720 picela koeto e strahotno kato vklu4im i 16/32 gb pamet,segashniq mi telefon e Nokia N900 ot nego sashto sam mnogo dovolen,mislq 4e Sony Xperia S shte izlezi na cena okolo 600 evro.(yes):)
Телефона просто излиза и си го купувам :) ,а относно сертификата за playstation игри мога да кажа че по удобен телефон от Xperia play няма.Но този модел определено ме впечатли с дизайн и откам екстри е много добре.
-
- Регистриран: 21 дек 2010, 14:34
Знае ли някой, дали батерията на телефона е сменяема или не ?
Батерията е вградена като на iPhone, все пак може да се подменя но само в сервиз докато е в гаранция или собственоръчно на своя отговорност:P
-
- Регистриран: 21 дек 2010, 14:34
Благодаря за отговора. Прегледах доста неща в GSMArena, но нямаше информация по въпроса. Много ми харесва, но това явно ще е проблем, защото при постоянното зареждане, ще замине бързо батерията и после следва сервиз и дране на кожи. Доколкото знам, както и батериите на лаптопите, не се запояват, а заваряват с точкови заварки и в домашни условия ще е невъзможно, а апарата е скъп за подмяна на 2 години. Имам Нокия 6288, която ползвам повече от 5 години и е като нова, като съм сменял един път батерията. Все пак търся хубав камерофон с добра WiFi връзка и чувсвителен GPS за ползване при пътувате с автомобил. Възможно е да се преориентирам към SONY Arc S, защото там батерията е сменяема, но не съм чел нищо за чувствителността на GPS-а. Все пак е с голям дисплей и хубави възможности.
Ама няма предна камера(арк с):|