Xperia S
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Re: Sony Xperia S
Досега не съм срещал никъде коментар или оплакване от губене на обхват и невидимост в ГПС освен в мрежата на М-тел. Ако проблемът беше в Сони, нямаше да е само в мащаб България, ами в глобален мащаб. Ние не правим изключение по вид мрежи от другите страни. Въпросът е кога М-тел ще си признаят, че те са проблемът, а не телефонът :)
Искам да попитам от къде е най-добре да се сдобия с апарата (неупотребяван) ?В глобул или Мтел ми се струва набутвация да го купя..Виждам борса с магазини но цените варират близо 200лв...Каква е разликата,как може 1 път да се продава за 700 др за 840лв..Ако мога да получа съвет от къде да го купя, някакви отзиви за фирми и така.Моля отговор от някой компетентен в тази област.Благодаря предварително :)
-
Понеже нямам файл точно една минута, най-близкото до това време е клип с дължина 49секунди, а големината му е 118 мб ( 1080p резолюция ), а минута сигурно ще е около 150мб :)
-
Съжалявам, ако ти се стори спам, но надежните фирми са доста малко в България, ако търсиш от Мобиле България фирми, гледай тези с най-висок рейтинг, те са най-сигурни, но моето лично мнение е, ако имаш възможност се обвържи с някой оператор, когато аз всимах моя телефон от Герм*нос имаше оферта за доживотна гаранция (не знам дали го има още) и освен това си направих една застраховка за 5-6 лева, при която, ако по моя вина строша телефона ми дават 40% ( може и да се лъжа) от цената, за да си купя ново устройство :) Ти си реши :)
Аз замених Sony Ericsson arc S със SONY Xperia S и мога да кажа смело, че телефона е ПЕРФЕКТЕН и досега никога не е изгубвал обхват, нито в София нито в прованса когато пътувам. Ако проблема с обхвата не е хардуерен, а е от мобилната мрежа (за сведение на протокола само) съм абонат на Гло-ул и не съм го имал този проблем.
Слот за разширителни карти Не
Това вярно ли е?
Това вярно ли е?
-
- Регистриран: 05 сеп 2012, 11:46
за какво ти е като имаш 32 Гигабайта !?
-
По-малко са достъпните до потребителя, но г/д да :) А и ако се регистрираш в BOX до края на тази година получаваш доживотни 50ГБ в облак, което не е малко :)
какъв е този облак който давал 50 гигабайта. Това сайт ли е, програма за телефон ли е ?
Имах Самсунг галакси s2 и не можах да изтрая . Сега ако ще вземам отново подобно устройство се заглеждам по Сони S но искам да питам дали е водоустойчив ? Онова с 1 метър и 30 минути
Имах Самсунг галакси s2 и не можах да изтрая . Сега ако ще вземам отново подобно устройство се заглеждам по Сони S но искам да питам дали е водоустойчив ? Онова с 1 метър и 30 минути
-
Облакът се казва Box, добавете отзад .com и ще ви отвори сайта. Съшо го има като приложение в Google Play :) Sony Xperia S не е водоустойчив, такъв е Xperia Acro S и Xperia Go :)