Xperia S
Re: Sony Xperia S
Аз съм в холандия още само 4 дни и ще го взема нямам търпение
Колега, сподели мнение, е и аз го чакам вече с нетърпение.(yes)
Най-добрия телефон;) make.belive
Известен столичен магазин за компютърна техника го пуска на 13.03 на цена от 1199лв. Чудно ми е телевизор Sony ли ще продават или смартфон на тази цена:-)))
Колега, виж този линк: http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=51&t=34544
Дано да съм ти помогнал.
Дано да съм ти помогнал.
Това е Плесио, там са го пуснали на 1200 лв., уникални наглеци (woo)
Иначе вече и тук в сайта го има, браво на фирма Мовен,пуснали са го на 980 лв. (yes)
Иначе вече и тук в сайта го има, браво на фирма Мовен,пуснали са го на 980 лв. (yes)
-
- Регистриран: 16 ное 2011, 23:46
В каталога на Germ.... за март е дадено че ще се продава на лизинг за сумата от 32.90 + такса от 50 лв. :D по мои груби изчисления излиза че за да си го купим на свободна цена без договори ще ни струва около 1080 лв. което си е цена (angry)
Взимаш си го от фирма Мовен за 980 лв. откъде накъде ще им даваш на Германос 100 лв. отгоре?
Има едноусловия на Германов. За да си го купиш трябва да имаш глобулска карта и да си купиш нова на webtalk ULTRA, което са ти още 40-50 кинти абонаментче, без месечната вноска за телефона.
Офертата е дървена!(no)
Ше си го купувам от търговец....
Офертата е дървена!(no)
Ше си го купувам от търговец....
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Има ли някой горд собственик вече??Интересно ми е някой да изкаже мнение за телефончето,защото гледам че в Gsmarena много го плуят.....а трябваше да е номер 1 за момента.