Xperia S
Re: Sony Xperia S
Телефона е брутален, но имали някой в БГ който да се е здобил вече с него?
Преброяване на притежателите на Xperia S
http://www.androidbg.com/forum/topic32448-poll-prebroyavane-na-pritezhatelite-na-xperia-s.html
Колеги, мен ме интересуват две неща относно този телефон:
- първото - може ли батерията му да издържи поне един ден, ако проведа около 20-30 мин. разговори и 4-5 часа работа ( интернет, документи, приложения, видео) комбинирано
- второ - имат ли някаква функция прозрачния плексиглас и пластмасовото допълнение под него или просто са дизайнерска приумица. Щото и без тях телефонът никак не е малък. Който си го е купил моля да сподели. Благодаря.
- първото - може ли батерията му да издържи поне един ден, ако проведа около 20-30 мин. разговори и 4-5 часа работа ( интернет, документи, приложения, видео) комбинирано
- второ - имат ли някаква функция прозрачния плексиглас и пластмасовото допълнение под него или просто са дизайнерска приумица. Щото и без тях телефонът никак не е малък. Който си го е купил моля да сподели. Благодаря.
-първо, какво разбираш под ден - 12 часа или денонощие (24 часа)? А издръжливостта на батерията зависи от много различни фактори, и от това, което си написал '4-5 часа работа комбинирано' не мога да разбера какво искаш да кажеш. Ти ако си отворил, примерно, 10 приложения едновременно, теглиш няколко неща от интернет, гледаш видео и редактираш документи 'комбинирано' и едновременно с това говориш, аз не мисля, че има батерия за телефон, която би издържала повече от 2-3 часа. А при нормална употреба (без такива комбинирани изпълнения) издържа около 2 дни.
-и второ прозрачната лента не изработена от плексиглас, а от съвсем различен материал, а в 'пластмасовото допълнение' се намира антената.
-и второ прозрачната лента не изработена от плексиглас, а от съвсем различен материал, а в 'пластмасовото допълнение' се намира антената.
Купих си го от Мтел и на 2-рия ден го върнах.Проблем със слушалката!?Сега чакам да ми дадат нов...........(blush)(no)
Какво означава 'проблем със слушалката'?! И за каква 'слушалка' става въпрос?
Аз съм с моя от 3 седмици и нямам никакъв проблем, само че е купен от Франция.
А от М-тел и Хенди нищо не трябва да се купува, няма да се изненадам, ако са ти дали някоя китайска реплика или някой тестов модел.
А в комплекта ти имаше ли HDMI - кабел и smart tags, защото доколкото разбрах от М-тел ги вадели от кутиите и ги продавали отделно :D
Аз съм с моя от 3 седмици и нямам никакъв проблем, само че е купен от Франция.
А от М-тел и Хенди нищо не трябва да се купува, няма да се изненадам, ако са ти дали някоя китайска реплика или някой тестов модел.
А в комплекта ти имаше ли HDMI - кабел и smart tags, защото доколкото разбрах от М-тел ги вадели от кутиите и ги продавали отделно :D
Без да обиждам M-tel, но доста често такива слухове стават истина. Аз съм решил да го взимам но от Globul. От колкото разбрах около 20.04 ще го имат.
Слушалката е това с което чуваш човека от "другата страна". А иначе не съм впечтлен от всичко останало.Днес ходих да взема уж "нов", ама греда.Имало само няколко бр. в цяла България.....:D В рамките на седмицата щели да ми доставят или да ми го поправят:|
Та проблема със слушалката се изразявяше в това, че като набереш някой и започне да се чува тонално, звука е съпроводен с пищене. Асъщо и като приемеш вече разговора ,отсреща чуваш какво ти говорят , но не много ясно,защото всяка дума е съпроводена пак с това дразнещо пищене............(angry)
В комплекта има само зарядно и слушалки!!!???