Xperia sola
Re: Sony Xperia sola
Според мен телефончето няма равно в ценовия си клас! Днес обикалях магазините на родните оператори за да си избера нов план и да разгледам за нов телефон. Имам желание да си взема S II но държи прекалено висока цена. Имах удоволствието да си поцъкам и със солата, която ми направи прекрасно впечатление. Образа е прекрасен, даже се чудя дали сАМОЛЕД-а би могъл да изкара такъв.. При ровичкане в менюто сякаш работи по-плавно и от ONE X / S III ... може би говоря глупости но това е моето впечатление. Вероятно това е следващият ми телефон :)
Купих си този телефон преди седмица- невероятен е! Дисплеят е с много наситени и резки цветове, движението по менютата е плавно. Floating touch - а засега поне за мен е почти неизползваем, но да се надяваме за в бъдеще да може да се използва и в приложенията. Smart tag - овете ми допаднаха. Като цяло телефонът е с направен стабилно, с качествени материали. Доволна съм от избора си, смятам, че това е най- добрият телефон в този ценови клас.
Гледах го този модел в един магазин. Много пластмасов ми изглежда. Като детска играчка е. В някакво руско ревю на телефона не се изказват добре за него. То пък за кой ли телефон всичко е ок все пак? Като параметри иначе е доста добър. Но нека ако някой го има от вече да каже какви са му впечатленията.
-
- Регистриран: 29 дек 2011, 11:25
В постта под твоя човека е казал какви са му впечатленията :)
колко му държи батерията
Батерията е вградена, което е малко кофти. Като се скапе, дали може да се смени в сервиз.
Естествено, че може :D
Като отвориш капака тя батерията си се вижда съвсем ясно. Просто въпрос да се отвинтят няколко гайки и да се извади малкия чинч. Но тъй като нещата са деликатни и малки, по добре сервиз за тези неща.
Като отвориш капака тя батерията си се вижда съвсем ясно. Просто въпрос да се отвинтят няколко гайки и да се извади малкия чинч. Но тъй като нещата са деликатни и малки, по добре сервиз за тези неща.
-
- Регистриран: 27 юни 2012, 08:57
Sony Xperia sola
От 2 седмици съм с този телефон и впечатлението ми за него е много добро!:D Телефона е добре направен, много лек, определено не е тухла която да ви тежи в джоба. Единствената ми критика към Сони е да че този правоъгълен дизайн не е от най-удобните за държане в китката ви... но за цената си е супер, защото получавате двуядрен процесор и доста памет. Поддържа micro SD карти и аз веднага му ръгнах една 8 GB. Можеха да му сложат примерно камера с 8 MP, но определено Сони имат и други модели на не много по високи цени с по-хубави камери.;)
Андроида му е 2.3.7, но скоро се очаква 4.0. Даже вчера вече излезе 4.0 за HTC 3D Evo и вече с нетърпение чакам да излезе и за Сонито.
Иначе батерията издържа само ден ако го ръчкате яко - например докато сърфирате, през Wi-Fi в нета. Програмката следяща състоянието на батерията и показваща кое колко харчи, дава че най-голям процент консумация прави самия екран което си е разбираемо.
Екрана не е АМОЛЕД и съответно не е ярък като тях, но цветовото предаване е ненадминато и при нормално осветление се вижда прекрасно, а резолюцията му е повече от прекрасна... на силна слънчева светлина просто забравяте да видите нещо на него.
Андроида му е 2.3.7, но скоро се очаква 4.0. Даже вчера вече излезе 4.0 за HTC 3D Evo и вече с нетърпение чакам да излезе и за Сонито.
Иначе батерията издържа само ден ако го ръчкате яко - например докато сърфирате, през Wi-Fi в нета. Програмката следяща състоянието на батерията и показваща кое колко харчи, дава че най-голям процент консумация прави самия екран което си е разбираемо.
Екрана не е АМОЛЕД и съответно не е ярък като тях, но цветовото предаване е ненадминато и при нормално осветление се вижда прекрасно, а резолюцията му е повече от прекрасна... на силна слънчева светлина просто забравяте да видите нещо на него.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Без да искам да ти изтъквам предимства и да се опитвам да налагам мнение, за този телефон и най-вече за ЦЕНАТА на този телефон, хардуерът е перфектен. Две ядра на 1гхц си е направо страхотно + тази толкова коментирана, но все още леко недоосъвършенствана floatin-touch технология + 2 Xperia Smarttags, които от сайта на Сони струват по 13 лири всяка, Bravia Mobile Engine, бъдещ ъпдейт до Андроид 4.0 ( Сони са от малкото, които спазват датите за ъпдейт, така че ако ти се чака до обявената дата, ще го превъзмогнеш) и 5 мп камера, която се справя добре за нейният капацитет си е направо перфектен телефон, като се има на предвид конкуриращите го машини, че са по-скъпи, а и сам казваш, че работата им не е много гладка, мисля че има причина да има по-силни позиции в желанието ти да го купиш :) Успех в избора и дано новият ти телефон работи безпроблемно :)
-
- Регистриран: 27 юни 2012, 08:57
Sony Xperia sola
Опаа вече излезна новия ъпдейт, 6.0.В.3.162..