Xperia sola
Re: Sony Xperia sola
много благодаря за отговора!
щом са ти казали това за шума няма как да нее вярно.което е просто супер.
значи един път завинаги вече ще се отърва от проблема с шума в влак,автобус и улица.
от всичките работи в един телефон това най много ме изнервя.
щом са ти казали това за шума няма как да нее вярно.което е просто супер.
значи един път завинаги вече ще се отърва от проблема с шума в влак,автобус и улица.
от всичките работи в един телефон това най много ме изнервя.
а... Солата или HTC DESIRE X :) ? как мислите?
с по-малко рам е като гледам... и по-малък дисплей отгоре на всичко по-скъп с 50 лв :S
-
- Регистриран: 17 окт 2012, 17:51
Zashto ne mi dava da updatna Android 4 smisal az nali si imam programata Pc Companion i kato dam tam deto e za update mi pishe 4e e updatnato do maksimalno a pak sam s 2.3.7 ...
Здравейте на всички все още нямам телефона но очаквам да се сдобия с него. Вчера бях до магазин на Vivacom и разцъках телефона и беше страхотен до колкото може да бъде на стенд.
Пробвах камерата страшна е като за 5МП. Сега floating touch работеше доста добре, сега за батерия не мога да кажа но като се ровех из менюто установих че въобще не бави дори не мисли направо действа. Много съм доволен и се надявам скоро да се сдобия с него
(blush)(yes). Аз личн(yes) съм доволен (woo)
Пробвах камерата страшна е като за 5МП. Сега floating touch работеше доста добре, сега за батерия не мога да кажа но като се ровех из менюто установих че въобще не бави дори не мисли направо действа. Много съм доволен и се надявам скоро да се сдобия с него
(blush)(yes). Аз личн(yes) съм доволен (woo)
МОЯ СЪЩО НЕ СЕ ЪПГРЕЙТВА ,НЯКОЙ В ПЛОВДИВ ЗА ПОМОЩ?
Много ми харесват и цените и визията и хардуеата на телефоните на Сони но вссичкиса в буквален и преносен смисъл с убийствени САР-ове. При положение че на самсунг върховите модели са със SAR около 0.3-0.35, средно са около 0-6-0.8 долу са коефицентите с които ни облъчват от Сони
Sony Xperia acro S 1,100 LT26w
Sony Xperia go 0,890 ST27i
Sony Xperia ion HSPA1,020 LT28h
Sony Xperia J 0,730 ST26i
Sony Xperia miro 0,870 ST23a
Sony Xperia P 0,780 LT22i
Sony Xperia S 1,300 LT26
Sony Xperia sola 1,250 MT27i
Sony Xperia tipo 1,620 ST21i
Sony Xperia U 1,620 ST25i
Пълно безумие за маркови телефони модел 2012.
Sony Xperia acro S 1,100 LT26w
Sony Xperia go 0,890 ST27i
Sony Xperia ion HSPA1,020 LT28h
Sony Xperia J 0,730 ST26i
Sony Xperia miro 0,870 ST23a
Sony Xperia P 0,780 LT22i
Sony Xperia S 1,300 LT26
Sony Xperia sola 1,250 MT27i
Sony Xperia tipo 1,620 ST21i
Sony Xperia U 1,620 ST25i
Пълно безумие за маркови телефони модел 2012.
Като стартирате въпросната програма - четете. Пише си какво да направите, за да тръгне да се актуализира. Не помня на изуст, обаче. Мисля, че трябваше да се рестартира телефона.
Здравейте, искам да попитам нещо за солата. От къде мога да си го взема по евтин от някой сайт, защото само виваком го имат в каталога си и това не ме устройва. Ако знаете някой сайт където го продават на цена 300-400-420 лева моля пишете. :)