Xperia T
-
- Регистриран: 29 авг 2010, 21:50
Re: Sony Xperia T
Някой знае ли каква е разликата между T и TL?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Един гигабайт съдържа 10[u]24[/u] мегабайта и телефона мери съдържанието по тази единица.
Производителя обаче го закръгля по хиляда.
Производителя обаче го закръгля по хиляда.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Sony Xperia T
Имам телефона от 2 седмици, само в джоба ми стои. Вече има следи от употреба. Ъгълчетата на телефона са протрити. Мисля си, че като топ телефон на Sony трябваше да е по-качествен. Вече съжалявам, че не избрах Galaxy S III както ме съветваха мои познати.
телефона е уникален .....просто няма равен безкрайно доволен съм от покупката. Единственото което ме озадачи че при android 4.1.2 офисиалната версия камерата ми стана 12MP а преди си беше 13
-
- Регистриран: 24 ное 2011, 23:12
Търся си дисплей за този модел някой може ли да ми помогне от къде мога да намеря!
Защото ми искат 450лв а телефона е само на 1 седмица :) и не мосля да давам толкова пари след като броих 990 за него !
Благодаря ви предварително
Защото ми искат 450лв а телефона е само на 1 седмица :) и не мосля да давам толкова пари след като броих 990 за него !
Благодаря ви предварително
това е от режима на снимане - супер авто снима в 12мр, а нормалния е в 13мр
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Тая машинка се справя доста добре за двуядрена. http://www.youtube.com/watch?v=rSDUMGV8Xvw според мен бие HTC-то напълно честно. Антуту май се подигра с него...
аз на Quadrant Standard правя 6298 точки, което е нечовешки много издухва отвсякъде HTC one x
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
А какво ще кажеш за дисплея и по-точно за драскотините? Има ли? Лесно ли се правят?
Иначе Sony много ме кефят и му се радвам, дори без да го имам :D
Иначе Sony много ме кефят и му се радвам, дори без да го имам :D