Xperia V

more_bg
Регистриран: 08 окт 2009, 12:35

Re: Sony Xperia V

Мнение от more_bg » 30 яну 2013, 02:37

http://www.xperiablog.net/2013/01/29/xperia-v-gets-a-3600mah-extended-battery-from-mugen-power/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29&utm_content=FaceBook

julianjulian10
Регистриран: 18 юни 2007, 13:32

Мнение от julianjulian10 » 01 фев 2013, 06:36

Впечатляваща батерия от 3600mАh (woo). Ето и добрата новина относно описания по-долу бъг \"Some users have reported the so called Sleep of Death issue with the Xperia V. When the phone stands idle for a couple of hours (mainly during the night) it freezes itself and can then be powered on only after removing the battery. We experienced the issue a couple of times too, but after updating the phone to the latest firmware (9.0.1.D.0.10) the issue seemed to be resolved.\" (yes). При видео запис звукът е стерео, което на мен ми харесва :).

Quad-band GSM /GPRS/EDGE support
3G with 42.2 Mbps HSDPA and 5.76 Mbps HSUPA
LTE Cat3 DL 100 Mbps UL 50 Mbps
4.3\" 16M-color capacitive LED-backlit Reality LCD touchscreen of 720p resolution (720 x 1280 pixels) with Sony Mobile BRAVIA engine 2; Scratch-resistant glass
Android OS v4.0.4 Ice Cream Sandwich, Jelly Bean coming up
IP57 certified for dust and water resistance, up to 1 meter immersion for 30 minutes
Dual-core 1.5 GHz Krait CPU, 1 GB RAM, Adreno 225 GPU, Qualcomm Snapdragon MSM8960 chipset
13 MP autofocus camera with LED flash and geotagging, Superior Auto mode
1080p video recording @ 30fps with continuous autofocus and stereo sound
VGA front-facing camera
Wi-Fi a/b/g/n with DLNA, Wi-Fi Direct and hotspot
GPS with A-GPS, GLONASS
8GB of built-in storage, microSD card slot
microUSB port with MHL and USB-host support
Stereo Bluetooth v4.0
Standard 3.5 mm audio jack
Stereo FM radio with RDS
Voice dialing
Deep Facebook integration
PlayStation Certified, access to the PS Store
Accelerometer and proximity sensor
NFC connectivity

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Мнение от propov » 07 фев 2013, 00:53

Имам го телефона от вчера.Мога да кажа само че е изумителен.За последната година имах всички флагмани на всички известни марки и този ги тръшка всичките.Снима страхотно на тъмно.Дисплея е ,както се говореше,сякаш няма стъкло и иконите са направо най-отгоре.Не може да се опише,трябва да го видите.Просто няма нищо общо с който и да е друг модел,на която и да е друга марка.Интересен феномен е ,че изглежда огромен,ама не е.Някакви дизайнерски трикове на СОНИ!Като цяло е пълен с приятни изненади и надхвърля очакванията.А относно SOD-блокиране в стендбай режим,четох една статистика на руснаците.Там около 8% от хората са получили SOD и при около 2% той е бил повече от един път.Така,че според мен и според статистиката,такъв проблем няма!!!

julianjulian10

Мнение от julianjulian10 » 07 фев 2013, 08:58

Честито и със здраве да си го ползваш!

sashko089
Регистриран: 07 яну 2012, 21:41

Мнение от sashko089 » 14 фев 2013, 19:12

Да ви питам този модел с каква сим карта е микро или нормална ? Мерси много

julianjulian10

Мнение от julianjulian10 » 22 фев 2013, 10:22

С микро SIM карта е.

julianjulian10

Мнение от julianjulian10 » 01 мар 2013, 05:34

Честита баба Марта! От вчера съм горд собсвеник на това бижу. Това ми е първия Андроид телефон и тепърва навлизам из дебрите му( изучавам го, демек):). До сега ровичкайки го ми се случи два пъти да се саморестартира, идея си нямам защо. В момента му протича първото зареждане на батерията, което ще е минимум 12 часа. Все още е с 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), но тези дни ще се пробвам да го ъпгрейдна до 4.1.2 (Jelly Bean). Нямам качен Skype, но предполагам, че лесно става това. Купих му силиконов калъф за 17 лв. Смениха ми в Internity SIM картата безплатно, защото до сега бях с нормалната като размер, а сега се налага да ползвам micro SIM. Всичко отне точно 5 минути. Мислех, че ще ми поискат старата карта да я връщам , но не, просто тя стана неактивна в стария ми телефон и я изхвърлих. След това се зачудих как да си прехвърля контактите и ми хрумна да сложа новата, макар и микро, карта в стария ми телефон, но така , че да е в контакт с шесте крачета и успях да ги копирам :). Камерата наистина е страхотна. Ще пиша след време за още впечатления.

julianjulian10

Мнение от julianjulian10 » 03 мар 2013, 01:45

Здравейте фенове на Сони, току що си актуализирах, през Wi-Fi -то, софтуера до версия 4.1.2 (Jelly Bean). Определено е по изпипан , но нали знаете няма съвършен софтуер и сигурно ще се появи някое бъгче. След известно време пак ще пиша за открити от мен бъгове, а относно саморестартирането на телефона се надявам да е решен този проблем с новия Jelly Bean :).

julianjulian10

Мнение от julianjulian10 » 08 мар 2013, 10:04

Честит празник на всички жени! Вече го няма саморестартирането на телефона, явно е оправен този проблем с Jelly Bean ъпдейта :). Впечатли ме адски бързото зареждане на батерията, браво на SONY. Някой знае ли дали в България се предлага док станцията за зареждането на батерията? http://kupisotky.ru/dok-stanciya-dk25-dlya-xperia-v-zaryadka-telefona-bez-otkrytiya-zaglushki-porta/

julianjulian10

Мнение от julianjulian10 » 13 мар 2013, 09:39

Здравейте фенове на SONY, реших да видя за колко време ще се зареди напълно изтощената батерия и резултата е 2 часа. След ъпдейта до 4.1.2 (Jelly Bean) забелязах странното лишение при камерата на 13МР резолюция, максимума вече е 12МР!? Другото , което забелязах вглеждайки се по-отблизо в дисплея е, че има същото протекторче като на Xperia Z. Това най-добре се вижда около говорителчето точно над надписа SONY. Още не съм го тествал във вода , но и това ще стане скоро :). Най-вероятно ще доставя огромното удоволствие на малката ми почти 3 годишна дъщеря да го потопи в голяма бирена чаша с вода :D.

Отговори