XPERIA X1
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
Оказва се, че X1 е с 1500mAh батерия. Добър ход от страна на SE. При този 520MHz-ов процесор и огромния дисплей, такава батерия определено е на място.
Има и 128 мегабайта RAM. Като се замисля, че преди 8-9 години играех Heroes 3 на по зле екипирани десктоп PC-та...!
;))
;))
A дали някой го е виждал да се продава някъде в Европа и най-вече в Гърция или Румъния.Ако го има там,бих отскочил да си го купя.
през втората половина на годината ще се продава. по-вероятно е към края
Въъъй! Едновременно толкова мразя и толкова обичам СЕ. Губят ме като евентуален купувач на Х1. :)
Не мога да чакам толкова, Н95 вече се разпада (literaly) . Май ще скачам на i-mate 9502 или HTC X7510.
Не мога да чакам толкова, Н95 вече се разпада (literaly) . Май ще скачам на i-mate 9502 или HTC X7510.
Всичко е много хубвао само дето като знам с каква цена ще излезне на пазара 1500 лв. не му мърдат.
Много оптимистично е 1500... дано да си прав... първите месеци очаквам поне 1800...
аз лично предпочитам i-mate 9502, а и HTC ми се вижда мн по голямо ай-мейта е супер добър и от към характеристики, байдъуей знаеш ли на кви пари ще са ориентировъчно?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 20:18
Адския "телефон"! Определено ще се хареса на всички! ;]
Да бяха вкарали и DVB-T ТВ тунер, а? Да видим сега как изобщо ще се упре на Eten V900, при положение, че ще излязат на едно, а този път и SE-то е в този фрагмент! Или ще чакат цяла година за ТВ тунер в телефоните си.. Мисля, че това ще е технологията на 2008 за моб.телефони, както това беше GPS-a 2007 :)