XPERIA X1
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
А за какво му е да се опира на Eten? Eten не е конкурент на Sony Ericsson - разликата в пазарния дял, процента хора, които познават марката, и имиджа на двете компании е толкова огромен, че е безмислено да се говори за конкуренция.
Евентуално след шест месеца. Днес излезе информация, че устройството ще бъде с microSD карти.
Освен това пак плъзна слух, че ще бъде с 6.5 версия на ОС.
Линк:
http://www.intomobile.com/2008/02/25/sony-ericsson-xperia-x1-to-use-microsd-memory-card-after-all-windows-mobile-65-back-in-the-mix.html
Освен това пак плъзна слух, че ще бъде с 6.5 версия на ОС.
Линк:
http://www.intomobile.com/2008/02/25/sony-ericsson-xperia-x1-to-use-microsd-memory-card-after-all-windows-mobile-65-back-in-the-mix.html
-
Х1 ще е със дуален слот (MicroSD/M2) като в К850 - това бе обявено още на конгреса.
Версия 6.5 на WM е просто работното заглавие по форумите за "следващият по-голям ъпдейт на WindowsMobile". Няма нищо официално в това. 6.1 пък, както изглежда, е работното заглавие на Microsoft за същият този ъпдейт. Дали накрая ще се казва 6.1, 6.5, 7.0 или нещо съвсем друго: ще видим.
Версия 6.5 на WM е просто работното заглавие по форумите за "следващият по-голям ъпдейт на WindowsMobile". Няма нищо официално в това. 6.1 пък, както изглежда, е работното заглавие на Microsoft за същият този ъпдейт. Дали накрая ще се казва 6.1, 6.5, 7.0 или нещо съвсем друго: ще видим.
Асене, слухът е отдавна. Ако погледнеш по-надолу в темата, ще видиш мои постове, в които пиша, че според някои слухове ще е с 6.5. Но има снимки със 6.1. Може би това е било само тестово инсталиране за доразработване на 6.5 по 6.1. Не знам все още, а и не ме интересува, тъй като има още достатъчно време. :)
Добре де, кой ще каже кога тела излиза по магазините и колко ще струва?
Ще излезе през втората половина на тази година, но от СЕ още не са уточнили кога. А за цената - не по-малко от 700 евро преди таксите, т.е. поне 800 евро крайна цена.
Знам, че слухът е отдавна, аз също писах за това - но после изведнъж всички сайтове показаха че е с 6.1...Линкът, който предоставих е от онзи ден, затова и казах, че ОТНОВО плъзна слух, че ще е с 6.5.
;))
"Версия 6.5 на WM е просто работното заглавие по форумите за "следващият по-голям ъпдейт на WindowsMobile"."
Склонен съм да се съглася с това изказване.
;))
;))
"Версия 6.5 на WM е просто работното заглавие по форумите за "следващият по-голям ъпдейт на WindowsMobile"."
Склонен съм да се съглася с това изказване.
;))
dobre de,aparata e strashen ama zashto na tozi klas ne im slagat povechko cvetove ,neznam mnogo malko mi se struvat,e nqkoi she me svetne li ajaba???
-
Тъй като не обичам да повтарям по 5 пъти, провери на долния линк, защо броят на цветовете не е от голямо значение:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=184706&cat_id=3&view=0&offset=0
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=184706&cat_id=3&view=0&offset=0
-
- Регистриран: 08 юли 2006, 21:00
Абе пич, какви компютърни архитектури си завършил като ми говориш, че 512MB за 6 минути значи 80MB за секунда ? Или ти дименсиите ги караш леко аристократично.
Отделно знаете ли кога през USB (card-reader)
ще вдигнете 80-100MB/s ?! Само в мечтите ви, нищо че теоритично USB high speed е до 480MB/s .
Други мечтатели обявиха, че актуално сегашните хард дискове имали скорост от 65MB/s за четене и писане. Погледнете малко тестове в интернет и ще видите, че Samsung F1 1TB минава 100MB/s, а моя WD 750AAKS е около 100MB/s . Разбира се, ако говорим за произволен, а не линеен достъп, с комбинирано четене/писане, тези числа падат 2-3 пъти и тогава много важен фактор е времето за достъп.
С това не оправдавам използването на хардове по телефоните, дори напротив, считам, че са крайно неуместни за мобилни устройства и флашките са бъдещето.
Отделно знаете ли кога през USB (card-reader)
ще вдигнете 80-100MB/s ?! Само в мечтите ви, нищо че теоритично USB high speed е до 480MB/s .
Други мечтатели обявиха, че актуално сегашните хард дискове имали скорост от 65MB/s за четене и писане. Погледнете малко тестове в интернет и ще видите, че Samsung F1 1TB минава 100MB/s, а моя WD 750AAKS е около 100MB/s . Разбира се, ако говорим за произволен, а не линеен достъп, с комбинирано четене/писане, тези числа падат 2-3 пъти и тогава много важен фактор е времето за достъп.
С това не оправдавам използването на хардове по телефоните, дори напротив, считам, че са крайно неуместни за мобилни устройства и флашките са бъдещето.