XPERIA X1
Sony Ericsson XPERIA X1
Iskam da popitam koi o tvata telefona da si kupia xperia x1 ili omnia na samsung
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
Ако не държиш на камерата- взимай сонито и му се кефи. :)
Утре ми го донасят от Обединеното Кралство. Трябваше да питам дали зарядното устройство е Английски стандарт... не , 4е има значение де, те са си евтини...
Да се похваля.....
от около 30 минути в ръцете ми е това бижу и мога да кажа, че на живо и в ръцете усещането е страхотно. Купих от Мтел сребристия вариант който но мен лично ми допадна много много повече повече.
качеството на дисплея наистина е изключително /визирам резолюцията му/.
За материалите и качеството на изработка нямам думи просто. личи си че са работили дълго време върху него. С две думи - МЕТАЛ МЕТАЛ И ПАК МЕТАЛ:-)))
Никакви лувтове, страхотен слайд механизъм
И пак повтарям - МНОГО МНОГО МЕТАЛ
За всичко останало - след определен период от врме.
от около 30 минути в ръцете ми е това бижу и мога да кажа, че на живо и в ръцете усещането е страхотно. Купих от Мтел сребристия вариант който но мен лично ми допадна много много повече повече.
качеството на дисплея наистина е изключително /визирам резолюцията му/.
За материалите и качеството на изработка нямам думи просто. личи си че са работили дълго време върху него. С две думи - МЕТАЛ МЕТАЛ И ПАК МЕТАЛ:-)))
Никакви лувтове, страхотен слайд механизъм
И пак повтарям - МНОГО МНОГО МЕТАЛ
За всичко останало - след определен период от врме.
само преходник за 1-2 лева ти трябва, продават ги из железариите. в плезио също има
На прима виста като го сравниш с Омниа какви са ти впечатленията..? Ако качиш някоя и друга снимка ще е супер! :)
по малък дисплей от Омнията за сметка на качеството му обаче. Не мога да си кривя душата - и двата са ми в ръцете на х1 качеството е в космоса. Теглото и метала дават усет че дължиш нещо изключително качествено направено. Много повече свободна РАМ от ОМНИА, супер удобна клавиетура и 3,5 жак за разлика от Омния. По голяма батериа от Омниа.....Качеството на слушалката е безупречно - като при Омния
Имам работа, едва от утре може би ще слагам навигаций и ще правя по сериозни тестове.
П.С. Пуснах филм - е нема такова качество, направо си е кеф независимо от по малкия дисплей.
Някак по удобно стои в ръката защото е по тесен и по къс от Омния но да за сметка на това е по дебъл и по-тежък
Имам работа, едва от утре може би ще слагам навигаций и ще правя по сериозни тестове.
П.С. Пуснах филм - е нема такова качество, направо си е кеф независимо от по малкия дисплей.
Някак по удобно стои в ръката защото е по тесен и по къс от Омния но да за сметка на това е по дебъл и по-тежък
Ааааа къзарско
когато батерията е на привършване, между панела и клавиетурата пулсира в един пурпорен цвят нежна светлина
Току що го видях
когато батерията е на привършване, между панела и клавиетурата пулсира в един пурпорен цвят нежна светлина
Току що го видях
Да не се изнежиш много с тоа телефон братче.. :))
Майтапа настрана, честит да ти е и да си го ползваш със здраве!
Разбира се пиши тук новостите, които откриваш в телефона, впечатленията..
Майтапа настрана, честит да ти е и да си го ползваш със здраве!
Разбира се пиши тук новостите, които откриваш в телефона, впечатленията..
Благодаря ти
Нямам търпение да си го конфигурирам като за вен си и да му видя възможносттие.
Сега, когато и х1 и Омнията са ми в ръцете се убеждавам какъв голям плюс /поне за мен / е хардуерната му клавиетура
Нямам търпение да си го конфигурирам като за вен си и да му видя възможносттие.
Сега, когато и х1 и Омнията са ми в ръцете се убеждавам какъв голям плюс /поне за мен / е хардуерната му клавиетура