XPERIA X1
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
Как намираш слайда?
За сега много добре - стегнат мазен:-)
Аз изключих 3g то, просто рядко го ползвам и нещата при мен са без проблем
Аз изключих 3g то, просто рядко го ползвам и нещата при мен са без проблем
Честно казано не се сетих :-)))))
Благодаря ти, определено ще почерпя
Сега предстои най-важното - да проследя след няколко цикъла на заряд и разряд как ще се държи батерията
Тук знам,че фирмата се слави с добри батерии
Честно казано това ми е първият телефон на марката от както ползвах за последно р910
Благодаря ти, определено ще почерпя
Сега предстои най-важното - да проследя след няколко цикъла на заряд и разряд как ще се държи батерията
Тук знам,че фирмата се слави с добри батерии
Честно казано това ми е първият телефон на марката от както ползвах за последно р910
Ясно, настроих интернета, всичко за сега е ок, явно обаче има проблем със сигнала, защото с друг апарат нямам подобни проблеми. Но при сонито, все му е слаб сигнала :(
Дали има някакъв вариант за увеличаване на шрифтовете в под-менютата, ногу дребно бееее
-
- Регистриран: 04 юли 2008, 01:44
Хахаха, аз заради тия ситнотии се отказах от Диаманта, а тук положението сигурно изобщо не е по розово.
Еми така се получава, когато резолюцията е толкова голяма, а дисплея - толкова малък.
Това са направо ужасни ситнотии ! Само HD е добре, ама пък той май добре само в това отношение :)))))))))))
Олелеее..., край!
До тука бях!
Днес го разглеждах и вече не говоря на изуст: ТОВА Е ТЕЛЕФОНА, най-добрият за тази година. Ще го имам ако ще да си продам всички останали телефони, джаджата е ВЕЛИЧЕСТВЕНА, УНИКАЛНА.. Вече не просто съм влюбен, а направо вманиачен...ИСКАМ ГО!
Off/
До него беше поставена N96..Ми че тя изглежда като циганин, сравнена с това бижу(!), толкова е неугледна.. :(
До тука бях!
Днес го разглеждах и вече не говоря на изуст: ТОВА Е ТЕЛЕФОНА, най-добрият за тази година. Ще го имам ако ще да си продам всички останали телефони, джаджата е ВЕЛИЧЕСТВЕНА, УНИКАЛНА.. Вече не просто съм влюбен, а направо вманиачен...ИСКАМ ГО!
Off/
До него беше поставена N96..Ми че тя изглежда като циганин, сравнена с това бижу(!), толкова е неугледна.. :(
xaxaa Циганин, наистина ме развесели.