XPERIA X1

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Как се държи батерията?

Мнение от keyone » 29 ное 2008, 21:22

dual с какво се занимаваш?

dual909S
Регистриран: 22 юли 2004, 11:38

Мнение от dual909S » 30 ное 2008, 00:31

Можеш ли да ме посъветваш за две неща, ако познаваш телефона.1.Как да се подобри чувствителността на дисплея-просто не реагира добре, трябва да се натиска по 2-3 пъти.2.Как да се увеличи силата на звука, имам предвид от някакво инженерно меню. Опитах с няколко вида слушалки да слушам радио и директно се отказах-толкова тих звук, просто за нищо не става. А да кача музики и мп3-ки просто и не помислям-звука е тих.

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 30 ное 2008, 04:00

Виж в настройки какво имаш, не се сещам за специална настройка за тъча а и честно казано, не зная какви са тези телефони, на които попадате. Моят си беше абсолютно ок., без каквито и да било настройки, пуснах си го и си работеше супер, специално от гледна точка на тъч. Звукът се настройва от микрофончето , горе в дясно, кликваш на него и излиза падащото меню, с опции за настройка на телефона и на самия микрофон при говорене. Като увеличиш и двете, не би трябвало да има проблем. Звукът е много силен!

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 30 ное 2008, 11:54

Не мога да разбера на какви телефони попадате и от къде ги взимате и как така въобще може някой да реши, че телефона е "крив"...

Аполоне как можеш да кажеш такова нещо?
Чувствителността на дисплея е просто уникална, не е като на ябълката, но е страшно бърз и тъча реагира едва ли не мигновенно!
Освен това НЕ, НЯМА бг меню, именно в Мтел и аз го разглеждах..Не съм виждал WM-джаджа с бг меню НИКЪДЕ!

Да не се намираш само на приказка и да не си го тествал?
Нещо такова си мисля..- не се обиждай.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 30 ное 2008, 12:38

Асене, в случая ти грешиш. WM се кирилизира сравнително лесно. Потърси из форумите на pocket-bulgaria.

dual909S

Мнение от dual909S » 30 ное 2008, 12:58

Взех телефона от Мтел. Нямам опит с тъч телефони, освен Омния, която продадох няколко дни след като опитах да ползвам. Сега експерията ми е още по-зле, но както и да е. Дисплея не е чувствителен, трябва по 2-3 пъти да натискам с пръст, просто иска силен натиск, не винаги ми се вади стилус. Самия стилус също не помага-почти не реагират страничните бутони за скролиране. Увеличил съм до крайност звука от въпросните менюта, но явно е субективно-музиката ми е толкова тиха, че просто отказвам да слушам, освен ако няма начин през някакъв усилвател или специални слушалки ако изобщо има такива. Субективно е явно-моите уши въобще не приемат такава музика, тихо е и просто не мога да усетя парчето. Имам и безброй възражения срещу самия WM, но ще изчакам да видя, може и да свикна в един момент.

dual909S

Моля за малко помощ за WindowsMobile

Мнение от dual909S » 30 ное 2008, 16:35

1.От коя настройка се показва индикатора за заряда на батерията?Пробвах няколко джава индикатори, но не работят удобно.
2.От коя настройка да се покаже таймер за продължителност на разговорите?
3.Има ли начин да се увеличи шрифта на дисплея, при повикване мн.трудно виждам кой ме търси например
4.От къде и как да изтрия или скрия ненужните програми и икони, които задръстват менютата в settings и programs. Функцията remove programs трие точно определени няколко програмки.
5.Дайте някакъв съвет за адресната книга-безобразно ми е разместило въведените имена-обърква ги не по азбучен ред, а по реда на повикванията. Размества имената-напр.В.Димитрова го прави на Димитрова В. Всичкото това с микроскопични буквички и лентички. Има ли начин да премине в друг режим на работа или да се увеличат шрифтовете, просто незнам... толкова е неудобна като телефон xperia, че просто няма накъде. Да не говорим колко трудно се пишат смс-и, през какви менюта и бутони се минава, чудо нечувано. При супарнеудобната клавиатура, просто се отказах да набирам каквито и да било текстове.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Моля за малко помощ за WindowsMobile

Мнение от buttman » 30 ное 2008, 16:38

Аз в момента съм с Омниа и имам подобни проблеми.Дори не мога да синхронизирам вече 2 часа контактите.На пръв поглед изглежда много неудобен за телефон.Слушалката се чува тихо..

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 30 ное 2008, 19:06

"WM се кирилизира сравнително лесно"

Може и така да е, но съм доста зает напоследък да се рова толкова много да проучвам това..
Но със сигурност ще бъде СУПЕР ЗЛЕ да е на български..
Че то нормалният Уиндоус още не могат да го направят като хората на бг, остава за мобилната версия..
Освен това ако е на български нищо няма да му разбера (имам предвид по-пипкавите неща, а знаеш, че най-важни са детайлите)..

За чувствителността на дисплея със сигурност не греша, всичко му е О.К. и е бая бърз..- ама БАЯ, сериозно ти казвам..
То мен това ме очарова най-вече в джаджата (е не е само това де, но мисля че това е най-бързото WM устройство към момента и е един несъмнен и ГОЛЯМ ПЛЮС :) )..

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 30 ное 2008, 19:12

Напълно съм съгласен с теб, но в случая говорим чисто теоретично.

Отговори