XPERIA X1
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
Skype за покет ПС не поддържа трансфер на файлове.
Засега.
Засега.
mnogo blagodarq!
Тъй, от вчера и аз имам тази ПЕРИЯ Х1. Цяла нощ не спах да го разучавам, но не можах да намеря начин за уголемяване на шрифта. Много ми е дребен и от магазина ми казаха че имало програми с които може да се увеличи. Не намерих такива в нет пространството. Моля, ако някой има представа , нека да ми помогне.
не ти трябва допълнителна програма.
settings - screen - text size
Честито, страхотен апарат е.
settings - screen - text size
Честито, страхотен апарат е.
offtopic
Аз пък на Омниата нарочно съм НАМАЛИЛ шрифтовете:)
Аз пък на Омниата нарочно съм НАМАЛИЛ шрифтовете:)
settings - screen - text size Не ми се показва screen ?!!!
Screen e v razdel System na Settings.
-
- Регистриран: 22 сеп 2006, 18:06
ех тия инжинери от HTC ...... евала евала.
в този апарат единственото на Сони -Ериксон са маи софтуерните панели .....мисля любопитен факт е ще ви бъде колеги ,да ви споделя ,че това апаратче е копие на HTC Touch Pro ,разликата е само в резолюцията на диплея ....а да го сравнявате с HTC HD и да твърдите че е по-добър ?!? безпорен факт е че и дватат телефона са предимно за хора които вършат работа ,не малоумни селянчета продали АйФона ;0))))голям гъзерлък и избиване на комплекси ...
Поздрави ;0))
в този апарат единственото на Сони -Ериксон са маи софтуерните панели .....мисля любопитен факт е ще ви бъде колеги ,да ви споделя ,че това апаратче е копие на HTC Touch Pro ,разликата е само в резолюцията на диплея ....а да го сравнявате с HTC HD и да твърдите че е по-добър ?!? безпорен факт е че и дватат телефона са предимно за хора които вършат работа ,не малоумни селянчета продали АйФона ;0))))голям гъзерлък и избиване на комплекси ...
Поздрави ;0))
Помощ за Драйвери за модем на Х1 Xperia
Искам да ползвам Х1 като USB модем на стационарен компютър, същият не разпознава телефона. Дайте акъл за USB драйвери за Х1, драйвери за модем, PC Suite за Х1 или каквото е нужно, нямам опит с такава връзка. Как да стане видим от компютъра модема на Х1?
Re: Помощ за Драйвери за модем на Х1 Xperia
Аз за тази цел съм ги свързвал чрез блутуут. За Win XP ти трябва ActiveSync 4.5. Вкарваш блутуута в компа. От тел-а отиваш на Programs - Internet Sharing, избираш bluetooth PAN, по-долу избираш настройката на съответния оператор и цъкаш Connect. После на компа отваряш Network Connections, цъкаш с десен бутона на мрежата Bluetooth PAN и избираш Connect.
С кабел не съм пробвал, защото мразя кабели. Май от тел-а тряя да влезеш в Internet sharing и избираш USB connection. И май от Settings - USB connection трябва да избереш Activesync а не Mass storage.
С кабел не съм пробвал, защото мразя кабели. Май от тел-а тряя да влезеш в Internet sharing и избираш USB connection. И май от Settings - USB connection трябва да избереш Activesync а не Mass storage.