XPERIA X1
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
Ей сега вече SE разказаха играта на нокиа и модела им n95 n96 , това е най добрия комуникатор някога правен
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Не бих се изхвърлил с подобни изказвания. Нокиа имат вече от доста време Е90 в палетата си. Е90 има същия дисплей, истински GPS модул, по-добра клавиатура и върви на Symbian система със S60 интерфейс, който лично аз намирам за по-практичен от Windows Mobile 6. Да: по-обемна и доста по-тежка е, но пък е на пазара от 1 година.
Освен това, като заклет Palm-юзър, искам първо да го разгледам добре това чудо, преди да сменя телефона и LifeDrive-а си с него. ;-)
Освен това, като заклет Palm-юзър, искам първо да го разгледам добре това чудо, преди да сменя телефона и LifeDrive-а си с него. ;-)
Да са им "разказали играта" не, но X1 е доста по компактен и привлекателен от E90...
На каква цена ще се предлага?
На каква цена ще се предлага?
Мисля че този телефон е директен конкурент на lg viewty, a това че работи с windows е голямо предимство.
аз бих го сравнил с nokia e90. само дето комуникатора беше обявен преди година
:)
:)
И с какво по точно този модел ще вземе короната от 95 9ГБ или 96?
Моля те искренно да се аргументираш с факти, а не с пристрастия?
Чакам с любопитство.......
Моля те искренно да се аргументираш с факти, а не с пристрастия?
Чакам с любопитство.......
Много добро попадение на Sony Ericsson.
Едно функционално бижу, съчетаващо в себе си всички съвременни технологии и функции.
Стилен дизайн, малко строг но изискан.
Отлично решение за слайдера да се отваря като повечето Pocket-и, така клавиатерата е пълноразмерна и удобна за писане.
Сензорен дисплей пригоден за ползването му с пръстите на ръката доколкото успях да видя.
Смартфон с WM 6.0 смело решение, костващо големия брой цветове и тяхното редуциране до 65 000, но за сметка на това резолюцията компенсира със своите 480 x 800 пиксела.
Остава да видим кога и на каква цена ще се продава.
Едно функционално бижу, съчетаващо в себе си всички съвременни технологии и функции.
Стилен дизайн, малко строг но изискан.
Отлично решение за слайдера да се отваря като повечето Pocket-и, така клавиатерата е пълноразмерна и удобна за писане.
Сензорен дисплей пригоден за ползването му с пръстите на ръката доколкото успях да видя.
Смартфон с WM 6.0 смело решение, костващо големия брой цветове и тяхното редуциране до 65 000, но за сметка на това резолюцията компенсира със своите 480 x 800 пиксела.
Остава да видим кога и на каква цена ще се продава.
Един наистина трепач-телефон!Има и още нещо,което не видях да е отбелязано досега-оптичен джойстик!
Според мен сравненията трябва да са в насока към HTC TyTN 2.
По-скоро с i-mate 9502. Резолюцията на дисплея определя класа.