XPERIA X1
Re: Sony Ericsson XPERIA X1
Ако беше със 16 мил. свята можеше и да го взема , но сега съм се насочил към Samsung Omnia HD само още малко пари да събера и го взимам (woo)
Искам да попитам хпериата подържали бг език ?
Въпрос за карта памет
Някой дали знае този телефон работи ли с SDHC карти?
Абе по принцип не, ама земи си и я занеси в кварталния бизнес център - там има от тия дето могат да разкодират телефони и той за 18 лева някъде ще ти качи език по избор, ма да знаеш, че писмен цигански няма още! Но ако искаш друг вариянт на отговор на въпросчето ти, помисли, колко езика поддържа Windows-а на компютъра ти?
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Re:
1 въпрос... Някой наясно ли е кои седмици на производство на Х1 са с качествен корпус? ... и дали има такива изобщо? ... цвят на панел ако има значение?
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Re:
Абе... и черни има разбити... гледам снимки... май ще изчакам HD2 или N900... или Х2,но зависи от цената...
-
- Регистриран: 27 ное 2009, 14:29
trqbva li ti sony ericsson c902 ?"?
-
- Регистриран: 18 фев 2009, 16:49
Здравейте!Имам х периа от 3 месеца и вече ми се получи пукнатина на корпуса между обектива на камерата и лед сведкавицата,като продължава почти до бутона за вкючване и изключване.Някой имал ли е подобен проблем и ако е имал признали ли са му гаранцията за този дефект?Благодаря предварително!:S