XPERIA X10 mini pro
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro
Spored men si updeitvai telefona s Android 2.1 sled tova v nastroikite si vklu4i Wi fi sa6to taka si iztarka6 GPRS. Az taka napravix na moq i deistva
-
- Регистриран: 17 дек 2010, 22:53
Здравейте, от къде мога да си закупя този телефон? Предстои ми преподписване на договор с виваком, но ми казаха, че предлагат само модела без клавиатура, което доста ме разочарова...Благодаря за отговора предварително!
Нали не оставяш блутута включен? ;)
Здравейте искам да ви попитам дали телефона е хубав и си заслужава?По принцип ми много харесва,но на сестра ми в Англия са и казали ,че не е хубав и давал много дефекти.Вие какво мислите заслужава ли си?:)
Здравейте! Аз лично имам щастието да притежавам този телефон и мога да кажа ,че е просто страхотен. Само че машинарийката е доста сложна за мен и ми създава малко проблеми. Например блутута. Когато се опитам да е свържа с друг телефон ми изписва " сдвоено ,но не е свързано" и съм до там... И от музикалния плейър не може да се изпраща музика нали? А в менюто на телефона не мога да намеря никаква друга папка с музика. Моля ви, ако имате такъв телефон и знаете как се използва блутута ми пишете.Чувствам се като пълен идиот ,че притежавам такова съкровище, а един блутут не мога да ползвам :(
Еми виж, телефона наистина е страхотен. Инсталирай се bluetooth file transfer от андроид маркет и няма да имаш проблем с праштането на файлове. Ако имаш затруднения не се чуди да питаш!
Прекалено малък дисплей,пластмасова изработка и липса на ъпдейт до последните версии на Андроид(no)Не си купувайте тоя боклук,а който си го е купил бързо да го продава докато има някаква цена и да го сменя
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:53
Здравейте,
скоро си купих този телефон и това което ме интересува е дали някои зане как и от каде и дали въобще може да си инсталирам някакав office пакет?
Ще съм Ви много благодарен ако някой ми каже (whistle)
скоро си купих този телефон и това което ме интересува е дали някои зане как и от каде и дали въобще може да си инсталирам някакав office пакет?
Ще съм Ви много благодарен ако някой ми каже (whistle)
-
- Регистриран: 02 яну 2009, 16:11
Здравейте! Знаете ли дали този телефон има и втора камера? Търся телефон с добра вградена камера (в идеалния случай 8MP, ама хайде да не сме идеалисти :D), втора камера и операционна система Android, който да не е повече от 500лв. Някакви идеи?
Телефонът няма втора камера ;)