XPERIA X10 mini
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Nqkoi moje li da mi kaje kak moga da si instaliram skype na tozi model telefon i otkade da go svalq? Predvaritelno Vi blagodarq :)
И аз се увъртях в това симпатично телефонче, ама:
Не мога да си пусна уайфи и блутуута.
Стартирам блутуута. Намирам другия телефон. Обменяме си пароли, иии толкова.
Нещо не мога да се справя с АНДРОЙДА:(
Моля някой да помага
Не мога да си пусна уайфи и блутуута.
Стартирам блутуута. Намирам другия телефон. Обменяме си пароли, иии толкова.
Нещо не мога да се справя с АНДРОЙДА:(
Моля някой да помага
ketito за андроид смартфони няма скайп, спряха го преди 7-8 месеца, решението е да инсталираш Nimbuzz от маркета , безплатен е и в него са събрани скайп, фейсбук и др.
geleto за да подкараш блутоота трябва да си изтеглиш от маркета Bluetooth File Manager или друга подобна програмка и с нея става връзката с други телефона като принципа е все едно вързваш другия телефон към компютър ( X10 mini играе ролята на комп ) , а WiFi си го пускаш и управляваш от Настойки>Безжични контроли и там вече каквото искаш да правиш с WiFi-я
geleto за да подкараш блутоота трябва да си изтеглиш от маркета Bluetooth File Manager или друга подобна програмка и с нея става връзката с други телефона като принципа е все едно вързваш другия телефон към компютър ( X10 mini играе ролята на комп ) , а WiFi си го пускаш и управляваш от Настойки>Безжични контроли и там вече каквото искаш да правиш с WiFi-я
Za bluetooth: trqbva da si izteglish ot Market. Beshe neshto si "file transfer" i stava. Razbra li ot kade da si vkliucish WIFI?
WIFI го включвам. Намирам си мрежи. Ама не мога да го стартирам.
Абе хора, вие шегувате ли се или тези неща са истина?
Как така за да трансфервам файлове ще свалям приложения от "незнам си къде", телефона няма ли си приложение от самия ОС за това?
Какво значи, че УАЙ-ФАЙ-а се включва, намира мрежи и "не се стартира" ?
Не може да се закачи към мрежа ли? Е как така, да не би през оператора да сваляте приложенията от "маркета"?
Приложения само с телефона от "маркета" ли се свалят, в смисъл не видях през компютъра да мога да сваля нещо от този маркет. Това кво значи, ако си преинсталирам ОС-а (в смисъл сложа по-нова версия) и предполагам се загуби всичко, пак ще претакам приложения от "маркета" ли?
Лелее плаша се, имах желание да го взема този телефон, но нещо нещата май ще умрат в зародиш :S
Как така за да трансфервам файлове ще свалям приложения от "незнам си къде", телефона няма ли си приложение от самия ОС за това?
Какво значи, че УАЙ-ФАЙ-а се включва, намира мрежи и "не се стартира" ?
Не може да се закачи към мрежа ли? Е как така, да не би през оператора да сваляте приложенията от "маркета"?
Приложения само с телефона от "маркета" ли се свалят, в смисъл не видях през компютъра да мога да сваля нещо от този маркет. Това кво значи, ако си преинсталирам ОС-а (в смисъл сложа по-нова версия) и предполагам се загуби всичко, пак ще претакам приложения от "маркета" ли?
Лелее плаша се, имах желание да го взема този телефон, но нещо нещата май ще умрат в зародиш :S
Явно не си запознат, че това са ограничения не от модела, а от OS-а и подобни имат всички модели ползващи тази или по - стара от тази версия на android.
Би ли написал кое точно от изброените от мен неща горе са "ограниченията на ОС-а"?
Нормално е след преинсталиране на ОС-а да се налага преинсталиране на програмите. Не ми е проблем това, не ми хареса обаче, че не мога да ги сваля от маркета в компа за да си ги имам (поне така разбрах), но се преглъща.
Не ми се струва обаче нормално за ползвне на БТ да се налага инсталиране на външни програми ама знам ли, поне така го разбрах и това.
А УАЙ-ФАЙ-а пълноценен ли е като на уиндоус мобайл устройство или е с ограничения и пак със сваляне на програми и за него?
Нормално е след преинсталиране на ОС-а да се налага преинсталиране на програмите. Не ми е проблем това, не ми хареса обаче, че не мога да ги сваля от маркета в компа за да си ги имам (поне така разбрах), но се преглъща.
Не ми се струва обаче нормално за ползвне на БТ да се налага инсталиране на външни програми ама знам ли, поне така го разбрах и това.
А УАЙ-ФАЙ-а пълноценен ли е като на уиндоус мобайл устройство или е с ограничения и пак със сваляне на програми и за него?
В стандартния пакет програми на Х10 Mini-то няма такава която да поддържа bluetooth трансфер на файлове и за това се налага да сваляш от маркета. WiFi-то си работи съвсем нормално даже насртойките и избора на безжични мрежи е по-лесен отколкота в Wundows-a - явно хората не се оправят с менюто нещо. А относно приложенията в Zamynda-та има 3 GB архив с много от приложения та в маркета ако държиш да си ги имаш на компа и да си ги инсталираш ръчно. Телефона е уникален за мен и вече 4 месеца си го ползвам с кеффффф. ;-}
Благодаря за отговора. Реално аз вече сам си отговорих на много от въпросите като просто си купих едно телефонче за тестове. Естествено за разговори си ползвам нормален телефон, но този е перфектен за игрички и разучаване ....