XPERIA X10
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
Q si predstawi, che e na uwtroistwo, koeto nqma kririlica, kakto sym az sega.
http://android-themes.com/Android_apps/3067.html Nadqwam se, che shte swyrshi rabota. Ne polzwam GPS-a.
http://android-themes.com/Android_apps/3067.html Nadqwam se, che shte swyrshi rabota. Ne polzwam GPS-a.
Blagodaren sum ti mnogo. iz4etoh dosta forumi,dori dididave.com, no ni6to ne namerih . svalih andnav no nemoga da svalq kartite za naq. a za kirilicata,astavi gi geroite da se podka4at,nqmam kirilica istina e. blagodarq otnovo.(yes)
имам един мини проблем(поне се надявам да е мини)!сас Sony Ericsson XPERIA X10 сам от около 3-4 месеца,но до сега не ми се беше случвало да си инсталирам радио,пуснах въпросното радио през тонколонките на компа ми и всичко беше наред докато не искарах жака,тогава ми се изгуи звука на телефона,като вклуча слушалки или тонколони през тях имам звук,но през телефона нямам по никакав начин,вклу4ени изклучени слушалки няма значение-звук от телефона просто няма,ако някои е компетентен и можи да ми помогни ще сам мн. благодарен!
Благодаря предварително!!!!
Благодаря предварително!!!!
-
- Регистриран: 21 яну 2010, 14:03
когато вкараш жак във входа на слушалките независимо дали са слушалки или си го свързваш към компа самият кабел ти служи като антена за радиото затова когато го извадиш радиото спира поради простата причина че няма антена с която да приема радиовълните
просто задръш върху прозорчето и наи доло ще ти излезе кошче на една 4ервена линия и го премести до там и ще изчезне:)
Искам да попитам нещо, с коя версия на android работи сега това телефонче?
То беше пуснато с android 1.6, след това получили обновление за друга версия на android? Благодаря!
То беше пуснато с android 1.6, след това получили обновление за друга версия на android? Благодаря!
Още не е получил ъпдейт, а ъпдейта който се очаква ще е 2.1. Препоръчвам ти да се насочиш към друго у-во.
Смених сумати телефони! Вече, незнам какво да използвам! Предложи нещо!?
Темата е за X10, има достатъчно теми за питане за избор на телефони или си отвори нова.
(Ако се интерсуваш само от моето мнение, ми пиши на лична)
(Ако се интерсуваш само от моето мнение, ми пиши на лична)
Кога ще ядем еклери , колеги? Нещо много се прпоточи тази работа с ъпдейтите...