XPERIA X2
Re: Sony Ericsson XPERIA X2
някой знае ли кога ще излиза на пазара ?
Очаква се януари - http://xperiancers.com/2009/12/10/x2-to-be-launched-in-january/
Вече се продава в германос днес го разцъках .
-
- Регистриран: 17 фев 2010, 11:18
zdraveite iskam da popitam imali niakoi ve4e koito da si e kupil xperia x2 i kakvo mu e mnenieto za telefona . az o6e nesam go razgledal po magazinite a mi xaresva. da iz4akam li za x10 ili tozi e dobar po printsip sam prevarjenik na mobile telefonite. blagodaria predvaritelno ,ako niakoi reshi da me svetne navreme.:)
И аз търся някъкво мнение за този телефон, но май никой от форума не си го е купил. Цената му падна а и вече има ъпдейти, но все още се колебая дали да го купя. За сега операционната система андроид не ми вдъхва особено доверие и ще се въздържа от коментари за Х10, а Х2 е последното свястно нещо с Windows правено от Sony Еricsson напоследък. Резервите ми към Х2 са свързани едниствено с по-малката оперативна памет в сравнение с Х1, не ми е ясна бързината на телефона както и процесора му а и малко по-неугледния му външен вид не ми харесва особено.
-
- Регистриран: 17 фев 2010, 11:18
ami kakvo da ti kaja az go razgledax po4ovarkaxgo i da malko e baven no dano s novia updeit sega se poopravi az go gledax s ka4eno .spb mobil shel . ami toi telefona stava drug napravo razli4en mojish da si go napravish kakto ti e otdoben na teb spored ejednevietoti i tova koe kolko polzvash bateriata mu e dobra za tozi klas telefon men me izdarja 3 dni i malko no si go rovix postoianno i az se zamisliam ve4e kakav telefon da si vzema ve4e iskam soni no do momenta niama nikoi koito da me grabne izvednaj neznam x2 mi dopada za6oto izglejda zdrav ima xubava bateria i s tezi prilojenia stava razli4en kakto nateb ti xaresva uj ni6o osobenno na prav pogled no ina4e ......;) neznam 6e po4akam o6e malko iskam da vidia dali 6e izkarat ne6o koeto da me grabne do togava 6e sledia i 4eta ok bb ot men za sega
-
- Регистриран: 10 юни 2010, 17:40
Купих си X2 и сега се оказва, че не може да му се инсталира нито скайп нито флаш плеър. Вярно ли е това, или просто аз не успявам и не знам точно как става. Моля за малко помощ от по-вещите. Благодаря предварително.
Днес зет ми си взе от Виваком Х2 и няма БГ меню(no)(no)(no) иначе е готин на визия
Уиндоус Мобайл и БГ меню, това са две различни неща. Официално няма WM с български интерфейс. За нашата страна се предлагат само с английски език, т.н. WWE ROM (World Wide English).
Имам един вапрос
Изкам да си купя телефон който разполага с QWERTY клавиатура и добра камера и може и да е с Windows Mobile .
Колебая се между Sony Ericsson X2 , Nokia N900 и Samsung B7610 OmniaPRO .
Мерси предварително !
Изкам да си купя телефон който разполага с QWERTY клавиатура и добра камера и може и да е с Windows Mobile .
Колебая се между Sony Ericsson X2 , Nokia N900 и Samsung B7610 OmniaPRO .
Мерси предварително !