XPERIA X8
Re: Sony Ericsson XPERIA X8
искам да си го купя, но ми изглежда женски, щото е бял, пък черната версия ще излиза чак догодина,има ли момчета които са го купили? Или само момичета? :|
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Според мен е нелепо да се смята че белия цвят е дамски . Белия цвят понякога "отваря" дизайна много повече и освен това не личат досадните отпечатъци от пръсти по гланцирани повърхности. Аз самия ползвам бяла нокия С5-00 . Относно камерата в Х8 и липсата на автофокус - ами ще трябва да го направите този компромис - то и при сходни модели които дори имат АФ положението не е добро.
от Android market ще си дръпнеш програма за авто-фокус и проблемът ти е решен! ;)
имам нужда от помощ закупих си го миналата седмица, обаче признавам си не съм в час с андройд, моля помагайте. Иска ми регистрация в маркета, тя плаща ли се, или е безплатна? И трябва ли да си кача програма за блутут защото немога да прехвърлям данни..? И ако някой знае как работи навигацията му да помага и там. Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 09 ное 2010, 10:45
Има ли в андроид маркета програма за автофокус ? Защото ако има супер купувам си го ! ;)
Има, но не знам как се казва.
Ей, някой който е по запознат с програмката, да помогне на човека :)
Май беше от сорта на Camera ZOOM FX ама тази трябва да си я купиш, има и такава която е безплатна.
Ей, някой който е по запознат с програмката, да помогне на човека :)
Май беше от сорта на Camera ZOOM FX ама тази трябва да си я купиш, има и такава която е безплатна.
-
- Регистриран: 09 ное 2010, 10:45
Благодаря ти. ;)
Здравейте, моля за мнения за телефона от хора които го имат, най-вече ме интересува батерията как се справя ? Телефона дава ли някакви дефекти, кажете това което ви харесва и което не. Имам К810 на 3 години който е железен, но ще ми трябва и втори телефон и сякаш се спирам на този...за нокия н97 мини нещо ми се свидят парите :D
Благодаря предварително. ;)
п.с. камерата няма да се ползва, не я пишете като минус :P
Благодаря предварително. ;)
п.с. камерата няма да се ползва, не я пишете като минус :P
здравеите наскоро си закупих Sony Ericsson XPERIA X8 някои мойе ли да ми кайе как да използвам bluetooth трябва ли да се свали някаква програма?а и дали може да се инсталира skype
неможеш да исползваш bluetooth токато не излези ъпдейт 2.1 той излези но чакам някакво известие някой знаи ли нещо по вапроса