XPERIA X8

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Re: Sony Ericsson XPERIA X8

Мнение от preview » 28 ное 2010, 20:38

да, от няколко дена е пуснат, но ъпдейта не започват едновременно за всички телефони. Една от новостите е, че ще можете да снимате видео с 720p :)

levskar_mitko
Регистриран: 09 ное 2010, 10:45

Мнение от levskar_mitko » 29 ное 2010, 13:38

Още не съм си купил телефона, но имам такова намерение и затова се интересувам от някои неща http://www.youtube.com/watch?v=GPCTw_g1ja8 заповядайте от този клип ще разберете как да си ъпдейтнете телефона със андроид 2.1 ;)

levskar_mitko
Регистриран: 09 ное 2010, 10:45

Мнение от levskar_mitko » 29 ное 2010, 13:57

Наистина ли не може да се използва bluetooth без да си си ъпдейтнал телефона до андроид 2.1 ??? :|

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Мнение от MapTo_D » 29 ное 2010, 19:08

Е добре де, за батерията никой нищо не каза колко средно издържа, я кажете знае ли се кога ще идва в черно, че днес до разцъквах тела и само белия цвят ме спря да го взема... :|

irra31
Регистриран: 01 ное 2010, 19:11

Мнение от irra31 » 30 ное 2010, 18:33

благодаря ти :) прочетох някаде че след ъпдейта контактите немогат да се въстоновят:(

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Мнение от preview » 30 ное 2010, 22:01

ако има направиш бекъп няма да се изгубят ;)

CrYnEsS
Регистриран: 18 дек 2005, 20:42

Мнение от CrYnEsS » 02 дек 2010, 21:23

Може и преди ъпдейта, но се тегли безплатно приложение от маркета, Bluetooth File Transfer, а след ъпдейта сигурно ще си идва вградено като функция.

CrYnEsS
Регистриран: 18 дек 2005, 20:42

Мнение от CrYnEsS » 02 дек 2010, 21:28

Фокусът е фиксиран хардуерно от самата камера, никое приложение не може да ти направи телефона с автофокус защото не е въпрос откъм софтуер, а откъм хардуер, мислете малко. Приложението, за което той говори (ZOOM FX), както подсказва името, позволява дигитално приближаване на изображението (зуумване), функция която не е активна при андроид 1.6.

n1k
Регистриран: 15 ное 2010, 11:14

Мнение от n1k » 03 дек 2010, 13:12

Вчера си ъпдейтнах телефона, до 2.1 и първите впечатления са ми малко противоречиви. Като цяло върви по-гладко, добавена е поддръжката на анимирани тапети, менюто с настройки е по-подредено, има и някои други дребни промени по интерфейса, widget-a за on/off е променен, както и някои икони, а единствената нова, която ми се появи, е съветник за настройки. Вграденият браузър се обнови, с по-нова версия, по-удобен е и с доста повече настройки. Появи се и опцията за трансфер през bluetooth (през файл мениджъра, ще трябва да си изберете някакъв от маркета, там има каквито искате, вграден няма и в новата версия...), без нужда от допълнителен софтуеър. Все още може да добавяте само по 1 widget на екран, с максимални размери 4x2. Възможностите на камерата са си все същите, без зуум и автофокус, HD клипове не може да снимате. Може да потърсите допълнителен софтуеър за камерата, от гугъл, с ефекти и зуум (примерно Vegnette), обаче зуумнатите снимки са с много лошо качество. Също и някои нови приложения се появиха в маркета... От бек-ъпа ми, преди ъпдейта, се възстанови всичко, без телефонните номера (Не знам защо. Тях ги импортирах от гугъл акаунта.) и без бележките.
Тези които продължават да разпитват за впечатленията от телефона, да погледнат на предната страница!
p.s. Надявам се за в бъдеще да пуснат още по-нов ъпдейт, за този телефон, на сегашната версия пише 2.1update1, тъй, че има надежда. :)

dasp
Регистриран: 02 дек 2010, 16:19

Мнение от dasp » 03 дек 2010, 22:03

Имам телефона от предишната седмица. Първоначално батерията изкарваше повече, но последните дни се налага да я зареждам всеки ден, а не се ровя много в телефона :(.
На вас по колко време ви издържа и идеи защо така се получава при мен?
Относно ъпдейта на Андроид аз се опитах да го направя по даденото по-горе в темата описание, но накрая ми изписва, че телефона е с последна версия, а всъщност си е с 1.6.
Иначе на мен си ми харесва. Само да си реша проблема с батерията, която пък поне бързо се зарежда.

Отговори