Xperia Z
Re: Sony Xperia Z
Явно ще се преценява на място когато го взема. Вярно че два дока идва солено но ако мога да си залепя 1 на таблото би било чудесно.
Аз ползвам Wisepilot за Xperia Arc S.
Доволен съм от приложението, но не може да се очакват чудеса от него. Иначе картите са точни. Ограниченията за скорост например се съобщават в момента на преминаване на знака за ограничение :). Лицензът обаче не е фрий, дори и за потребители с у-во на Сони - странно, обикновено всеки производител осигурява някаква навигационна програма на телефоните си. Тук е просто по-дълъг пробен период.
Наскоро обновиха основно интерфейсът на приложението и сега е в крак с визуалните елементи на Андроид 4.х, но пък взе да забива често, което вероятно ще идчистят скоро.
Доволен съм от приложението, но не може да се очакват чудеса от него. Иначе картите са точни. Ограниченията за скорост например се съобщават в момента на преминаване на знака за ограничение :). Лицензът обаче не е фрий, дори и за потребители с у-во на Сони - странно, обикновено всеки производител осигурява някаква навигационна програма на телефоните си. Тук е просто по-дълъг пробен период.
Наскоро обновиха основно интерфейсът на приложението и сега е в крак с визуалните елементи на Андроид 4.х, но пък взе да забива често, което вероятно ще идчистят скоро.
А след края на пробния период колко пари му търсят ?
предполагам е същото като в xperia tablet z
1,49 евро за ден
2,95 евро за месец
6,95 евро за 3 месеца
19,95 евро за година
1,49 евро за ден
2,95 евро за месец
6,95 евро за 3 месеца
19,95 евро за година
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Може ли някой, който разполага с Xperia Z да измери размерите на екрана в милиметри?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
BODY
Dimensions 139 x 71 x 7.9 mm (5.47 x 2.80 x 0.31 in)
Weight 146 g (5.15 oz)
Dimensions 139 x 71 x 7.9 mm (5.47 x 2.80 x 0.31 in)
Weight 146 g (5.15 oz)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Човека иска размера на екрана не размера на целия телефон.
[Quote]5 in ([B]130 mm[/B]) diagonal TFT[/Quote]
[Quote]5 in ([B]130 mm[/B]) diagonal TFT[/Quote]
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Е, това го пише навсякъде (включително в описанието в този сайт), но мен ми трябва размера на самия дисплей - искам да проверя дали скрийн протектор за този телефон ще стане с малко модификации за екрана на моя ;) .
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Не можеш ли да намериш някой от оригинала?
Може да стане с малко рязане по краищата предполагам.
Размерите и на двата са еднакви, пропорциите също би трябвало а протектора във всички случаи излиза извън очертанията на дисплея.
Може да стане с малко рязане по краищата предполагам.
Размерите и на двата са еднакви, пропорциите също би трябвало а протектора във всички случаи излиза извън очертанията на дисплея.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0