Xperia Z

borislavone
Регистриран: 17 яну 2006, 22:12

Re: Sony Xperia Z

Мнение от borislavone » 28 фев 2013, 21:26

днеска видях телефона на живо и да ви кажа никък не сам очарован.
телефона е доста голям и дори със стъкло да е отпреде и отзаде се усеща как то се огъва дори и при най леко натискане.
екрана е малко затамнен няма я тази яркост да кажем както при htc x , аз лично съм с галакси с3 но мога да ви кажа че сони z, наистина е тварде голям и неудобен за носене в джоб. разбирам големия екран но все пак това не е таблет а е телефон.
htc one е много по компактен и спред мене е много по добар, днеска и него го разцаках и сам страшно впечатлен, бих казал че много повече ще ви допадне отколкото сонито, ако ме питате каде съм ги разцаквал то аз сам тази седмица в германия а тук вече се продават.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 28 фев 2013, 21:32

Може ли и аз да ти задам един въпрос?
Може ли да дадеш 1000лв за телефон и да не си вземеш калъфче и протектори, а да го драскаш по джобовете с ключовете и стотинките? Защо не си пазите вещите а после ревете, че материалите от, които са направени са некачествени и куп други глупости? Имам С2 от близо две години и няма една драскотина, С3-та ми е от 7-8 месеца мисля също няма нито една драскотина!
Samsung GALAXY S22 Ultra

sinclar1
Регистриран: 11 яну 2013, 22:15

Мнение от sinclar1 » 28 фев 2013, 23:03

Не искам да взимам калъф защото съм естет.Не мога да дам 1000 лева за телефон и да го крия под н\'якви гуми.Абсурд.Затова искам здрав корпус и ненадраскваща се повърхност , за да мога да го ползвам както е създаден фабрично.

PLaMbaTa.88
Регистриран: 06 юни 2011, 15:11

Мнение от PLaMbaTa.88 » 01 мар 2013, 10:45

До колкото аз съм разбрал и от двете страни е със закалено стъкло, а в/у него има и фолио... Имаше един клип още от анонсирането, където целенасочено изпускат телефона и нищо му няма, но все пак и на мен ми се ще да видя в/у цимент какъв ще е резултата.

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 01 мар 2013, 10:54

Отпред е с Asahi Dragontrail, а отзад с Gorilla Glass и все пак не бих ви препоръчал да си правите дроп тестове.

linux
Регистриран: 24 фев 2013, 07:30

Мнение от linux » 01 мар 2013, 18:22

sinclar1 - А бре ясен си ми, купуваш го за гъзария без калъф за да го показваш (no)

PLaMbaTa.88
Регистриран: 06 юни 2011, 15:11

Мнение от PLaMbaTa.88 » 01 мар 2013, 19:10

Абе не е само „ГЪЗАРИЯТА”, ако искаш престиж няма как да го скриеш в някой калъфл, все пак придава стил и вкус(и без това е голям, че и повече ли). Аз лично предпочитам да усетя качеството на изработка, когато си взех N8-цата му купих калъв и някак си кефа да хванеш студеният метал изчезна, все пак не е само за „Ало...” трябва и удоволствие...

sinclar1
Регистриран: 11 яну 2013, 22:15

Мнение от sinclar1 » 01 мар 2013, 20:00

За мое голямо разочарование днес видях телефона и си поиграх 5 минутки с него.Предлагат го както в Глобул така и в магазините на Сони за 1250 лв без договори.
Проблемът е , че дизайнът и стилът , които се надявах да видя , ги нямаше.Телефона изглежда съвсем различно от представянето в клипчетата.Това е най-голямото ми разочарование , че дизайнът се оказва просто ОК.Другото ми е , че този телефон не предлага нищо уникално (говоря за функции , не за водоустойчивостта например).От друга страна пък цената му е уникална , като че ли Сони не знаят , че в момента битката на пазара за смартфони е ожесточена.Говореше се , че щели да се наместят до водещите марки с телефони като този , но не ми се вярва.Телефона не се оказа това , което очаквах.
Черният цвят е ужасно мръсен по гърба , това нещо не можах да го изчистя с тениската си.Не съм сигурен , че и микрофибърна кърпа ще може , а и би било тъпо да си нося такава в джоба.Предлагам да се изчака малко време за белия модел , но така или иначе е безмислено да се купува този телефон , при положени , че след 2 седмици излиза следващото Галакси.Заслужава си , само ако телефона ви е грабнал много.

kobry
Регистриран: 10 ное 2011, 16:06

Мнение от kobry » 01 мар 2013, 21:24

Колега аз не съм много съгласен с твоето мнение за телефона. Аз лично го разгледах доста добре и ми хареса и като дизайн. А до колкото Галаксито на 14 март не излиза, а тогава ще бъде неговата премиера. А докато се появи на нашия пазар ще се мине доста време, може и чак й Май месец. :D :|

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 01 мар 2013, 22:34

Получих оферта от Виваком

899 лв кеш + 24м.х5лв /120 лв/ = 1020 лв. Добра цена за старт и то от оператор с поне сигурна гаранция. Предполагам,че ще има и опция за 12 месечен договор.
Друго си е да изплющиш цена от 1250 лв:-)

Отговори