Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra
Чудничко (yes)(yes)(yes)
Re: Sony Xperia Z Ultra
Една светкавица да бяха сложили!
Идеята на Сони е да ползваш това като таблет+ телефон. Основно за мултимедия не толкова за снимане. Те имат няколко нови фото апарата със по 20мп сензори от компактен до мага зууум със вграден Wi-Fi снимаш със тях и чрез телефона или таблета ги качваш веднага в нета. Снимки с много по прилично качество и заслужаващи си да се пазят и шерват. Тия вградени камери са пълен ташак и без това.За това точно светкавицата не е проблем. Виж несменяемата и малка батерия и малкото вградена памет вече дразни.
Или както казва един представител на Сони ако си ползвате смартфона много за снимки ще ви падне батерията и може да не ви остане ток даже и такси да си викнете камо ли да ви навигира до хотела ви и тн.
Или както казва един представител на Сони ако си ползвате смартфона много за снимки ще ви падне батерията и може да не ви остане ток даже и такси да си викнете камо ли да ви навигира до хотела ви и тн.
С този телефон бъркат в джоба на Самсунг . Note досега беше без конкуренция.
Да но се очертава стартова цена над 700 евро. Което е малко прекалено да е по скъпо от таблета :S
И RAM-a и батерията са му напълно достатъчни като се има в предвид какви приложения ще вървят. Светкавица на таблет (а това си е 100% таблетче) наистина не е толкова наложително да се сложи и според мен не е проблем че са я спестили от Sony. А пък цената наистина е доста висока, може би защото това е \"... първият в света с Full HD TRILUMINOS™ Display for mobile, захранван с най-новия X-Reality™ for mobile picture engine на Sony. В допълнение Xperia Z Ultra разполага с мощен 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon™ 800 четириядрен процесор с напълно интегрирани 4G LTE и HD глас...\".
За да бъде нещо желано от потребителите батерията трябваше да е 4000 mAh щом превъзхожда Samsung Galaxy Note II с по голям екран.
А тези 16GB памет :( това ли е най доброто което може Сони като за 700евро (no)
Принципно времето ще покаже :)
Не съм я правил аз батерията не знам точно колко ще кара с нея :D
А тези 16GB памет :( това ли е най доброто което може Сони като за 700евро (no)
Принципно времето ще покаже :)
Не съм я правил аз батерията не знам точно колко ще кара с нея :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kOPamU7EXC8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SSUhv1Zeutk[/youtube]