Xperia Z1 Compact
Re: Sony Xperia Z1 Compact
Дай да видим подводните снимки де.
За съжаление на басейн още не съм ходил, но определено ще кача снимки след това. Някъде в интернет бях гледал снимки на сони Експириа зет под вода и не бяха никак зле :)
искам да попитам след като батерията е несменяема какво става с телефона след като се скапе батерията,трябва да го изхвърляме ли или има начин за смяна....:S
Естествено че може да се смени, но докато се скапе ще се е скапал самия телефон. А иначе смяната й не е много трудна- сваля се задния капак който е залепен за корпуса с двоен скоч и самата батерия е под него като е закачена с лентов кабел към основната платка. На тези които не им се занимава сами да го направят сервизите са насреща.
\"Естествено че може да се смени, но докато се скапе ще се е скапал самия телефон\" Абе това твърдение май не е точно така както казваш. И аз си мислех че ще сменя телефона преди батерията, но последния смартфон, който използвах за една година батерията му си замина. Почна едва да изкарва ден, а като нов правеше два, дори три пълни дни. Общо взето вградената батерия си е минус, а факта, че дори и да се сменя трудно се намират оригинални батерии е друга тема.
почти бях решил да си взема такъв телефон,но сега заради тази вградена батерия започвам да се чудя...:S...
Пич то почти всеки телефон е с вградена батерия вече, ако само това те спира направо го мятай супер си е телефончето. Доста ще те изкара батерията само дето ще започнеш да го зареждаш все по-често след 1-2 години. Ако чакаш да излезе перфектния модел със сменяема батерия може и да не дочакаш...
-
- Регистриран: 20 яну 2009, 21:29
Здравейте.Според вас съфорумци....кои от 3-те си заслужава повече на изплащане към месечната сметка към глобул: Z ; Z1 или Z1 compact? и компакта може ли да се ползва с мокри пръсти? Благодаря предварително!
Взимай z1compact,хубав дисплей -вижда се на слънце, няма проблем за мокри ръце...
май си прав,така и ще направя(yes)(beer)