Xperia Z1 Compact
Re: Sony Xperia Z1 Compact
Извинявам се медия маркет в Германия не София :-D
Е ти пък в халба бира. Производителя казва в сладка вода до 30 мин. и до 1.5 метра. Бирата верно е водица, но е газирана. В андроид форума друг се оплаква, че му станало нещо като го потопив в...шкембе чорба - без коментар. :D Но има мнения, че е нормално след като е мокрен след това известно време да има смущения с микрофоните, които се оправят.
това е нормално и го пише в ръководството - на микрофона и говорителя има мембрана, която се раздува. като изсъхне ще се оправи
Да точно! 30 мин след като написах мнението ми тук говорителите си работиха перфектно. ;-)
Пукна ми се дисплеят, в джоба явно...Докато не изкарат със сапфирено стъкло,няма да купя повече телефон...
-
- Регистриран: 21 авг 2014, 13:26
Дали sony z1има multion lunc както htc one m8
Здравейте, от около 10 дни съм горд собственик на Sony Xperia Z1 Compact, всичко в телефона ми допада /само за информация 64 Gb карта памет върви без проблем/, но възникна и един проблем:
След като снимам с телефона, някой от снимките не могат да се отворят, нито от телефони, нито като ги сваля на компютъра. Най-интересно е, че две от снимките които вчера се отваряха днес не могат. Моля ако някой знае за какво става въпрос да помогне=
След като снимам с телефона, някой от снимките не могат да се отворят, нито от телефони, нито като ги сваля на компютъра. Най-интересно е, че две от снимките които вчера се отваряха днес не могат. Моля ако някой знае за какво става въпрос да помогне=
Направил ли си ъпдейт на ОС до последните \"пачове\"?
Като вляза в ъпдеит центъра ми показва, че устройството е с последните актуализации
Покажи номерата, че по някой път за различните региони се бавят...