Xperia Z1
Re: Re: Re: Sony Xperia Z1
Ще кажа че два пъти флашвам рома поради каква причина? Първия път го флашнах с оригинален фърмуер с флаш програма и файл с разширение ftf. Втория път имах файл в zip формат и прерутнат ром. Това значи че се инсталира директно с рут достъп новия андроид ъпдейт. Проблема бе че не мога да инсталирам зип файла който се нуждае от бейкъп програма и предварително рутнат телефон. Последната версия на рома 5.1.1 не може да се рутне. Затова се прави врътката да даунгрейдваш на по ниска андроид версията, рутваш инсталираш бейкъп програма и тогава инсталираш предварително рутнатия ром от последна версия. И в двата случея не можрш да избереш какво в гугъл акаута ти да може да се синхронизира и какво не. Пиша всичко това не заради някакъв проблем с инсталация или рут. На някой може това да помогне ако иска да има такъв ром, но проблема е че вече ни ограничават в различните версии какво да имаме и избираме. Разбира се различните версии и модели пракикуват различни политики, но помнете че тези политики и други задкулисни искат да ни конролират на 100%
Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z1
Да същата c6903_14.6.a.1.236
Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z1
Интересно как при теб става, а при мен не? Можеш ли постнеш двата скриншота които съм пуснал и аз, като на първия с гугъл акаунта да изкючиш някой сервиз за да го видиме че е така.